autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu nokedli

   Specific: 

Ungaria


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Ungaria


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 pui, 1 ceapa, boia, piper, sare, 1 canita ulei, 2-3 foi de dafin, 250 ml smantana, 2 linguri de faina, nokedli: 1/2 kg faina, 1 ou, sare, apa

Dificultate: Medie Timp: 1h

122 voturi

Mod de preparare

Puiul spalat si curatat se taie bucati.

Ceapa taiata marunt se caleste in ulei, se adauga boia si piper dupa gust. Se introduc bucatile de carne si se prajesc pana isi scimba culoarea, amestecand cu grija. Se acopera cu apa, se pun foile de dafin si se fierb. Cand carnea este fragezita se adauga un sos alb preparat din 2 linguri de faina, Gran Cucina si 1 cana de apa. Se lasa sa fiarba, amestecand continuu inca cateva clocote.

Nokedli: se amesteca 1/2 kg faina cu 1 ou, sare si apa, pana se obtine un aluat moale, dar nu curgator. Se taie cu lingurita galuste si se fierb in apa clocotita 10/15 minute, apoi se scot cu strecuratoarea si se spala sub un jet de apa rece.

Peste galustele fierbinti se pune sosul si bucati de carne. Se poate orna cu frunze de patrunjel verde
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de pui cu nokedli" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficatei cu cartofi si cu sos

Ficatei cu cartofi si cu sos

Ficateii se curata , se spala si se lasa sa se scurga bine. Cartofii se curata si de pun la fiert

6 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tarta cu carne si ciuperci

Tarta cu carne si ciuperci

aluatul brisée : se cerne faina, se amesteca cu sarea dupa care se incorporeaza untul taiat cubulete.

3 voturi    1 comentariu
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iunie 2010

    Merita incercata !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Cred ca e foarte bun.Michal, fii mai atent cand citesti reteta.

  • titza

    titza (Chef de cuisine) , 29 martie 2009

    Ce reteta este asta? Se mananca carnea cruda?

Dificultate

Medie

Timp

1h

122 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • boia
  • piper
  • sare
  • 1 canita ulei
  • 2-3 foi de dafin
  • 250 ml smantana
  • 2 linguri de faina
  • nokedli: 1/2 kg faina
  • 1 ou
  • sare
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

104 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Prepelite cu smantana