Se tai puiul in bucati, se rumeneste intr-o tigaie cu putina untura. Se trag deoparte in untura 2 cepe rase, se adauga un varf de lingura de faina si o lingurita de paprica sau boia de ardei. Se stinge cu o ceasca de apa sau zeama de carne. Se face un sos potrivit de gros, in care se aseaza bucatile rumenite de pui. Se da la cuptor o jumatate de ora.
Se serveste cu galuste de faina.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii