Se taie carnea in bucati mici, se prajeste pe jumatate in ulei si se pune separat. In aceeasi grasime, se caleste ceapa tocata marunt, se adauga o lingura de faina, se stinge cu apa calda si se lasa sa fiarba incet. Se paseaza sosul printr-o strecuratoare, se adauga carnea si se lasa la foc potrivit. Se taie ciupercile, se calesc in ulei, se pun verdeata, tocata, boiaua de ardei, pasta de rosii dezlegata cu apa si se adauga la carne. Din faina ramasa, oua, sare si putina apa se framinta un aluat mai tare, se rupe in bucati mici (cit o aluna) si se fierbe in apa clocotita si usor sarata. Se adauga in vasul cu carne si la sfirsit se pune verdeata si se sareaza.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii