Cuburile knor se zdrobesc si se dilueaza in 100gr de ulei . Dupa ce s-a topit se adauga vinul.Carnea se taie cuburi si se pune la marinat cu ceapa taiata in 4 .Trebuie sa steie la marinat de la min 3 ore la 12 ore,cu cat sta mai mult la marinat cu atat e mai gustoasa.Intr-un ceaun se prajeste ceapa taiata marunt.Cand a capatat o culoare sticloasa se adauga o jumatate de cana de apa si se fierbe pana se evapora apa.Se pune peste ceapa boia dulce,carnea cu tot cu marinata si se fierbe pana se ingroasa.
Glustele:se bate oul cu sare apoi se adauga treptat grisul.Se pune apa la fiert intr-o cratita si atunci cand fierbe se ia cu o lingurita din compozitia de gris se pune in apa.Dupa ce s-au fiert le punem in papricas si se mai fierb max 2 minute. Se orneaza cu patrunjel.
Nota:Aceasta reteta are un mic secret...cantitatea.Reteta originala o am de la un prieten din Ungaria .Eu am adaptat-o pentru c-am 4-5 portii dar mi-a iesit foarte aromata si gustoasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii