autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Papricas de vitel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1,5kg de carne de vitel,5 cepe mari,2 linguri ulei,1 linguita boia de ardei dulce/iute,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati,spalati si taiati ceapa marunt.Caliti-o in ulei,presarata cu sare.Cand s-a inmuiat,adaugati boiaua si carnea taiata potrivit si spalata.Acoperiti vasul si lasati carnea sa se friga la foc potrivit,amestecand din cand in cand.Cand zeama a scazut,turnati in vas apa cat sa acopere ingredientele,apoi lasati sa fiarba incet la foc mic.Inainte de servire,adaugati condimentele daca mai trebuie.Ca garnitura,se potrivesc orezul,pastele,galustele de gris si faina.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu sparanghel

Pui cu sparanghel

Se inlatura partea lemnoasa a sparanghelului (se rupe prin indoirea capetelor inferioare) sau se

4 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu rösti si sos de visine

Piept de pui cu rösti si sos de visine

Pentru inceput preparam rösti , curatan cartofii, ii spalam si apoi ii taiem cu un cutit sub forma

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5kg de carne de vitel,5 cepe mari,2 linguri ulei,1 linguita boia de ardei dulce/iute,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Vinete cu piept de curcan