autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Papricas de vitel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1,5kg de carne de vitel,5 cepe mari,2 linguri ulei,1 linguita boia de ardei dulce/iute,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati,spalati si taiati ceapa marunt.Caliti-o in ulei,presarata cu sare.Cand s-a inmuiat,adaugati boiaua si carnea taiata potrivit si spalata.Acoperiti vasul si lasati carnea sa se friga la foc potrivit,amestecand din cand in cand.Cand zeama a scazut,turnati in vas apa cat sa acopere ingredientele,apoi lasati sa fiarba incet la foc mic.Inainte de servire,adaugati condimentele daca mai trebuie.Ca garnitura,se potrivesc orezul,pastele,galustele de gris si faina.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de curcan

Rulada de curcan

Carnea se bate ca pentru snitele,se unge fiecare felie cu mustar,Separat se face omleta din oua faina

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Muschi de vita cu legume la cuptor

Muschi de vita cu legume la cuptor

Carnea de vita in prealabil se fierbe aproximativ 30 minute pentru a se inmuia deoarece este mai

18 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5kg de carne de vitel,5 cepe mari,2 linguri ulei,1 linguita boia de ardei dulce/iute,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Rata cu sos de rosii