autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Papricas de vitel

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 aprilie 2010

Ingrediente
1,5kg de carne de vitel,5 cepe mari,2 linguri ulei,1 linguita boia de ardei dulce/iute,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati,spalati si taiati ceapa marunt.Caliti-o in ulei,presarata cu sare.Cand s-a inmuiat,adaugati boiaua si carnea taiata potrivit si spalata.Acoperiti vasul si lasati carnea sa se friga la foc potrivit,amestecand din cand in cand.Cand zeama a scazut,turnati in vas apa cat sa acopere ingredientele,apoi lasati sa fiarba incet la foc mic.Inainte de servire,adaugati condimentele daca mai trebuie.Ca garnitura,se potrivesc orezul,pastele,galustele de gris si faina.

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale in vas roman

Sarmale in vas roman

Se amesteca cele doua feluri de carne tocata si se mai dau o data prin masina de tocat, impreuna

12 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Musaca cu cartofi si carne

Musaca cu cartofi si carne

Fierbem cartofii al dente, prajim putin ceapa, adaugam ardeiul tocat, ciupercile, dupa care punem

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1,5kg de carne de vitel,5 cepe mari,2 linguri ulei,1 linguita boia de ardei dulce/iute,sare,piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata