autor:

Varadi Silvia

» » Mancaruri cu carne

Papricas din carne de manzat

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 februarie 2010

Ingrediente
500g carne de manzat, 2 cepe rosii mai mari, 1 ardei gras rosu, 1 lingura boia dulce, 3 rosii, 2 linguri pasta de tomate, 4 catei usturoi, 100ml smantana de gatit de la Milli, 2 linguri ulei, sare, piper, Pentru galusti:, 2 oua, 2 linguri ulei, 1 lingurita unt, 100ml apa, 200 gr faina, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h 45 min

4 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se caleste in ulei pana se inmoaie.
Se adauga carnea de manzat taiata cubulete si se lasa sa se rumenesc, cat sa-si schimbe culoarea. Presarati carnea cu putina sare si piper. Adaugam boiaua si stingem cu 2 cani de apa/supa. Adaugam usturoiul tocat,ardeiu si sosiile date pe razatoare. Punem capacul la cratita si lasam la fiert 50 minute. Le mai amestecam din cand in cand.
La sfarsit adaugam pasta de tomate si smantana si amestecam. Mai lasam 1 minut la fiert.
Pregatire galusti:
Se bat 2 oua cu sare si lingurita de unt,se adauga 100 ml apa si apoi faina pana se obtine un aluat moale dar consistent, apoi am adaugat uleiul.
Se pune la fiert o oala plina cu apa cu 1 lingurita sare,aluatul se pune intr-o punga de plasic si se taie un colt mic la punga.Se dau drumul in apa la mici bucatele de aluat.(cine are instrumentul special il poate folosi, galuscutele cad prin gaurile instrumentului in apa), se lasa sa dea cateva clocote, cand se ridica la suprafata,sunt gata.
Se scot cu o paleta din apa, scurgandu-se bine si apoi se pun in gulas sa absoarba sosul.
Cine doreste mai picant,poate pune si boia iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Papricas din carne de manzat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de mazare cu carne de porc

Mancare de mazare cu carne de porc

1.Se curata ceapa si se taie solzisori. 2.Se curata morcovul si se taie cubulete.La fel se taie

2 voturi    8 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie. Se prajesc separat carnatul feliat

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Foarte buna mancare.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 25 februarie 2010

    Gustos!arata super!

  • adnas54

    adnas54 (Chef de cuisine) , 21 februarie 2010

    Nu am mai mancat de mult. E bun.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 17 februarie 2010

      Ce bine arata!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Foarte apetisant

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Tare gustos este...

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 16 februarie 2010

      Foarte bun!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 45 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500g carne de manzat
  • 2 cepe rosii mai mari
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 lingura boia dulce
  • 3 rosii
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4 catei usturoi
  • 100ml smantana de gatit de la Milli
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • Pentru galusti:
  • 2 oua
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingurita unt
  • 100ml apa
  • 200 gr faina
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

19 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte buna mancare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Piure de cartofi cu carne de gaina