autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Paprikas cu carne pui

Autor: rodicaE (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodicaE (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
1 pui intreg,, 2 buc ceapa, ulei, sare, piper, , 1 lingura boia dulce, aproximativ 8 cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se transeaza se curata si se spala.
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete apoi se spala si se pune deoparte.
Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o cratita adaugindu-se putin ulei.Se prajeste putin fara sa se arda ceapa apoi se pune 1 lingura boia dulce.Se ia de pe foc pentru a nu se arde boiaua deoarece ii da un gust amar apoi se pune puiul transat cum vreti voi si se toarna apa rece pina trece peste pui.Se fierbe bine punind sare si piper dupa gust.Cind carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati cubulete si se lasa la fiert.
Daca se pune mai multa apa se poate servi ca fel intai iar daca se pune mai putina apa se serveste ca felul doi.
Se serveste cu acritura de castraveti sau gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu carne pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu costita afumata

Mancare de cartofi cu costita afumata

Se taie costita bucati si se pune ca calit, apoi se adauga ceapa taiata marunt si se lasa sa se caleasca. Se

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul de

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    balanta (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    fff gustos

  • Mysty

    Mysty (Maestru bucatar) , 12 martie 2009

    Mda... asta e specific unguresc.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

balanta (Chef de cuisine)

fff gustos

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Pui cu sos de rosii si cartofi la cuptor