Puiul se transeaza se curata si se spala.
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete apoi se spala si se pune deoparte.
Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o cratita adaugindu-se putin ulei.Se prajeste putin fara sa se arda ceapa apoi se pune 1 lingura boia dulce.Se ia de pe foc pentru a nu se arde boiaua deoarece ii da un gust amar apoi se pune puiul transat cum vreti voi si se toarna apa rece pina trece peste pui.Se fierbe bine punind sare si piper dupa gust.Cind carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati cubulete si se lasa la fiert.
Daca se pune mai multa apa se poate servi ca fel intai iar daca se pune mai putina apa se serveste ca felul doi.
Se serveste cu acritura de castraveti sau gogosari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii