autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Paprikas cu carne pui

Autor: rodicaE (Bucatar sef)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: rodicaE (Bucatar sef)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 martie 2009

Ingrediente
1 pui intreg,, 2 buc ceapa, ulei, sare, piper, , 1 lingura boia dulce, aproximativ 8 cartofi

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Puiul se transeaza se curata si se spala.
Cartofii se curata de coaja si se taie cubulete apoi se spala si se pune deoparte.
Ceapa se toaca marunt si se pune intr-o cratita adaugindu-se putin ulei.Se prajeste putin fara sa se arda ceapa apoi se pune 1 lingura boia dulce.Se ia de pe foc pentru a nu se arde boiaua deoarece ii da un gust amar apoi se pune puiul transat cum vreti voi si se toarna apa rece pina trece peste pui.Se fierbe bine punind sare si piper dupa gust.Cind carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati cubulete si se lasa la fiert.
Daca se pune mai multa apa se poate servi ca fel intai iar daca se pune mai putina apa se serveste ca felul doi.
Se serveste cu acritura de castraveti sau gogosari.
Daca ti-a placut reteta noastra "Paprikas cu carne pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

Pulpe de pui cu ananas si ciuperci

1. Pulpele se spala bine cu apa rece, se curata se dezoseaza, se cresteaza si se pun in tigaia grill

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Sarmalute usoare din carne de pui si ciuperci

Pregatim compozitia pentru umplutura: Adaugam la carnea tocata de pui: ceapa tocata (putin calita

2 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 45 %
199.99 lei
109.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    balanta (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

    fff gustos

  • Mysty

    Mysty (Maestru bucatar) , 12 martie 2009

    Mda... asta e specific unguresc.

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

balanta (Chef de cuisine)

fff gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale si ardei umpluti cu carne de curcan si ciuperci