pt. 2 portii
Se curata si se taie feliute ciupercile, apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, sub capac. Dupa cca 15 min se adauga o jumatate de cana de apa si se continua prajirea sub capac.
Intre timp se taie cubulete ardeiul, ceapa si usturoiul, si se adauga peste ciuperci. Se continua prajirea inca 10 min, sub capac. Se iau de pe foc, se adauga 2 lingurite de boia, piper, 3 lingurite de vegeta si o lingura de faina. Se amesteca bine, se pune tigaia din nou pe foc, si se adauga o cana de apa. Se lasa pe foc inca 15 min. La final se adauga frunze de patrunjel tocate marunt, si se potriveste de sare, apoi se stinge focul. Se poate servi cu piine neagra, sau cu mamaliguta.
Pofta buna!
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii