Paprikas de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Paprikas de ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • o ceapa
  • un ardei gras rosu
  • 5 catei de usturoi
  • o lingura de faina
  • 2 cani de apa
  • boia, piper, vegeta si patrunjel verde
  • ulei

Mod de preparare

pt. 2 portii

Se curata si se taie feliute ciupercile, apoi se pun la prajit intr-o tigaie cu putin ulei, sub capac. Dupa cca 15 min se adauga o jumatate de cana de apa si se continua prajirea sub capac.

Intre timp se taie cubulete ardeiul, ceapa si usturoiul, si se adauga peste ciuperci. Se continua prajirea inca 10 min, sub capac. Se iau de pe foc, se adauga 2 lingurite de boia, piper, 3 lingurite de vegeta si o lingura de faina. Se amesteca bine, se pune tigaia din nou pe foc, si se adauga o cana de apa. Se lasa pe foc inca 15 min. La final se adauga frunze de patrunjel tocate marunt, si se potriveste de sare, apoi se stinge focul. Se poate servi cu piine neagra, sau cu mamaliguta.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor