Se bat albusurile spuma si se amesteca usor biscuitii rupti in patru. Zaharul se pune la fiert cu cacao si o ceasca esenta de cafea, apoi se da la rece. Untul se freaca spuma, se adauga pe rind galbenusurile, apoi siropul de cacao, continuind frecatul. Se adauga apoi albusurile cu biscuitii. Se pune compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hirtie celofan, se apasa bine cu mina ca sa nu ramina goluri.
Se lasa la rece doua - trei ore, se rastoarna crema si se garniseste cu frisca si ciocolata rasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii