Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de portocale, si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie in apa rece 10 min apoi se dizolva si se inglobeaza in compozitia de iaurt si mascarpone. 4 cesti de cafea se tapeteaza cu suport de pergament, astfel ca sa ramana in exterior cca 3 cm. Se toarna crema si se da la congelator 3 ore. Se scot suporturile de hartie cu tot cu continut si se rastoarna pe farfurii de desert. Se orneaza cu visine si ciocolata rasa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii