Se pun deoparte cateva visine pentru oranat. Restul se maruntesc. Se amesteca iaurtul cu mascarpone, zahar tos, zahar vanilat, visine tocate, suc de portocale, si suc de lamaie. Gelatina se inmoaie in apa rece 10 min apoi se dizolva si se inglobeaza in compozitia de iaurt si mascarpone. 4 cesti de cafea se tapeteaza cu suport de pergament, astfel ca sa ramana in exterior cca 3 cm. Se toarna crema si se da la congelator 3 ore. Se scot suporturile de hartie cu tot cu continut si se rastoarna pe farfurii de desert. Se orneaza cu visine si ciocolata rasa.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii