autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Parfait nescafe

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
1 lingura nescafe, 1 lingura lapte praf, 1 lingura zahar, 1 lingura apa, 400 gr. frisca

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dizolva zaharul in apa, se adauga laptele praf si nescafe-ul, se amesteca totul 2-3 minute. La urma, se adauga frisca.
Se pune la frigider pina ingheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfait nescafe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de mere cu aluat foietaj

Rulada de mere cu aluat foietaj

Lasam aluatul la dezghetat.Curatam merele de coaja,,indepartam cotoarele ,le taiem pe jumatate si

4 voturi    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
Cornulețe cu scorțișoară

Cornulețe cu scorțișoară

Cernem făina într-un castron împreună cu cacao, scorțișoara și sarea. Osânza, pentru că

0 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 lingura nescafe
  • 1 lingura lapte praf
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura apa
  • 400 gr. frisca

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Spumoasa de strugurei