autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Parfe de ciocolata

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2008

Ingrediente
300 gr. zahar, 100 gr. ciocolata, 4 galbenusuri,1 kg lapte, 1 plic de frisca frisca batuta

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se topeste ciocolata in laptele fiert. Se adauga zaharul. Se freaca galbenusurile si se toarna, cite putin, ciocolata topita in lapte. Se ingroasa compozitia pe baia de apa pina se imbraca lingura. Se raceste. Se amesteca cu frisca si se toarna in casetele de la frigider sau intr-un vas care se da la gheata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parfe de ciocolata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Parfe cu ciocolata, nes si vanilie- Alina

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

5 voturi    3 comentarii
30 min
Inghetate
Parfe cu ciocolată, vanilie și ness  ALINA

Parfe cu ciocolată, vanilie și ness ALINA

Se separa galbenusurile de albus. Galbenusurile se impart egal in trei castroane. Frisca se bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Inghetate

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Turte dulci cu stafide si aroma de lamaie