1 -albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, cacaoa, faina si apoi bicarbonatul stins.Din aceasta compozitie se coc doua foi pe dosul tavii, unsa si tapetata cu faina.
2 -albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si apoi faina, se coace un blat in interiorul tavii unsa si tapetata cu faina.
3 -galbenusurile, zaharul si laptele se bat pe aburi pana devine o spuma groasa, se lasa la racit apoi se amesteca cu untul spuma si bananele zdrobite bine.
se pune o foaie, crema, blatul, crema, foaia a doua si peste se pudreaza cu zahar praf.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii