1 -albusurile se bat spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, cacaoa, faina si apoi bicarbonatul stins.Din aceasta compozitie se coc doua foi pe dosul tavii, unsa si tapetata cu faina.
2 -albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si apoi faina, se coace un blat in interiorul tavii unsa si tapetata cu faina.
3 -galbenusurile, zaharul si laptele se bat pe aburi pana devine o spuma groasa, se lasa la racit apoi se amesteca cu untul spuma si bananele zdrobite bine.
se pune o foaie, crema, blatul, crema, foaia a doua si peste se pudreaza cu zahar praf.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii