autor:

prisecaru monica

» » Mancaruri cu carne

Parizer de porc cu praz

Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500 gr. parizer de porc taiat buc.,, 1 praz taiat si el buc.,, 1 lingura unt (marg.), , 4 linguri bulion, , 200 ml. smantana,, 100-200 ml. apa, , 1 lingurita boia de ardei, , sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia de ardei si piperul. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 15 minute. Se potriveste de sare. Se serveste cu orez fiert si castraveti murati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de porc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

DOVLECEI ,VINETE SI ARDEI UMPLUTI CU CARNE SI OREZ

MOD DE PREPARARE Se vor spala dovleceii, vinetele si ardeii si se vor lasa putin la scurs. Vom

1 vot    0 comentarii
2h 40 min
Mancaruri cu carne
Sarmale oltenesti

Sarmale oltenesti

Se spala carnea si se taie cuburi. Se curata ceapa.Se toaca separat carnea si ceapa.Se incinge uleiul

10 voturi    1 comentariu
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2011

    Simplu si gustos

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

    Trebue sa fie tare buna.*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. parizer de porc taiat buc.,
  • 1 praz taiat si el buc.,
  • 1 lingura unt (marg.)
  • 4 linguri bulion
  • 200 ml. smantana,
  • 100-200 ml. apa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de prisecaru monica
Pui Jakob

Pui Jakob

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau

9 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocana siciliana

Tocana siciliana

Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Zacusca mea de fasole

Zacusca mea de fasole

Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi

12 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Simplu si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Escalop de curcan in sos de rosii