autor:

prisecaru monica

» » Mancaruri cu carne

Parizer de porc cu praz

Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500 gr. parizer de porc taiat buc.,, 1 praz taiat si el buc.,, 1 lingura unt (marg.), , 4 linguri bulion, , 200 ml. smantana,, 100-200 ml. apa, , 1 lingurita boia de ardei, , sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia de ardei si piperul. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 15 minute. Se potriveste de sare. Se serveste cu orez fiert si castraveti murati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de porc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Sarmale din varza murata cu carne de vita

Sarmale din varza murata cu carne de vita

La varza murata( productie proprie dupa reteta regretatului Radu Anton Roman) i se taie cotorul si

4 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare

Mancare de cartofi cu carne afumata cu mazare

Se taie carnea bucatele mai mici si se pune la prajit. Dupa ce s-a prajit se pune ceapa la prajit

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2011

    Simplu si gustos

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

    Trebue sa fie tare buna.*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. parizer de porc taiat buc.,
  • 1 praz taiat si el buc.,
  • 1 lingura unt (marg.)
  • 4 linguri bulion
  • 200 ml. smantana,
  • 100-200 ml. apa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de prisecaru monica
Pui Jakob

Pui Jakob

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau

9 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocana siciliana

Tocana siciliana

Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Zacusca mea de fasole

Zacusca mea de fasole

Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi

11 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Simplu si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
TOCHITURA