autor:

prisecaru monica

» » Mancaruri cu carne

Parizer de porc cu praz

Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500 gr. parizer de porc taiat buc.,, 1 praz taiat si el buc.,, 1 lingura unt (marg.), , 4 linguri bulion, , 200 ml. smantana,, 100-200 ml. apa, , 1 lingurita boia de ardei, , sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia de ardei si piperul. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 15 minute. Se potriveste de sare. Se serveste cu orez fiert si castraveti murati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de porc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Pulpele se spala se curate de piele si se taie in doua.Intr-o cratita se pune uleiul si se pun la

5 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu carne de vita

Lasagna cu carne de vita

Se rumenesc ceapa si usturoiul in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata, sare, piper si se fierb

3 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2011

    Simplu si gustos

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

    Trebue sa fie tare buna.*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. parizer de porc taiat buc.,
  • 1 praz taiat si el buc.,
  • 1 lingura unt (marg.)
  • 4 linguri bulion
  • 200 ml. smantana,
  • 100-200 ml. apa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de prisecaru monica
Pui Jakob

Pui Jakob

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau

9 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocana siciliana

Tocana siciliana

Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Zacusca mea de fasole

Zacusca mea de fasole

Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi

11 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Simplu si gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Sarmale in dovleac
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania