autor:

prisecaru monica

» » Mancaruri cu carne

Parizer de porc cu praz

Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: prisecaru monica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 septembrie 2010

Ingrediente
500 gr. parizer de porc taiat buc.,, 1 praz taiat si el buc.,, 1 lingura unt (marg.), , 4 linguri bulion, , 200 ml. smantana,, 100-200 ml. apa, , 1 lingurita boia de ardei, , sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

3 voturi

Mod de preparare

Se prajeste in unt parizerul taiat impreuna cu prazul. Se adauga apoi bulionul, smantana, apa, boia de ardei si piperul. Se lasa la foc mic sa fiarba cam 15 minute. Se potriveste de sare. Se serveste cu orez fiert si castraveti murati!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de porc cu praz" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 2 comentarii

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2011

    Simplu si gustos

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2010

    Trebue sa fie tare buna.*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. parizer de porc taiat buc.,
  • 1 praz taiat si el buc.,
  • 1 lingura unt (marg.)
  • 4 linguri bulion
  • 200 ml. smantana,
  • 100-200 ml. apa
  • 1 lingurita boia de ardei
  • sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de prisecaru monica
Pui Jakob

Pui Jakob

Puiul se desface bucati si se pune intr-o tava de cuptor unsa (eu am folosit copanele de pui sau

10 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Tocana siciliana

Tocana siciliana

Se taie carnea in buc. si se rumeneste in ulei sau unt.Se pune sare si piper,se adauga ceapa tocata,usturoiul

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Zacusca mea de fasole

Zacusca mea de fasole

Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi

12 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Conserve si muraturi

kok miori (Chef de cuisine)

Simplu si gustos

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Altfel de pane