autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Parizer pane

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
400g parizer,, 2 oua intregi,, faina,, pesmet,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Parizerul se taie felii de 3 mm, se indeparteaza pielita, se tavalesc in faina, oua, pesmet si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob din carne tocata de vita

Drob din carne tocata de vita

Amestecati compozitia. Se pune intr-o forma tapetata cu hartie sau cu nitel unt. Deasupra puneti

12 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Bruschette

Bruschette

Se taie painea felii,daca folositi paine toscana,feliile se taie in jumatate.Se rupe pielita carnatilor

9 voturi    3 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    o reteta veche,usor de facut,vorba unui bucatar celebru,de pe timpul OJT-ului.oricum felicitari,pentru inceput este ok.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • 400g parizer,
  • 2 oua intregi,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara

Spaghete Carbonara

Se bat ouale şi smantana, impreuna cu un varf de cutit de sare. Se incalzeste uleiul si se adauga

18 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

o reteta veche,usor de facut,vorba unui bucatar celebru,de pe timpul OJT-ului.oricum felicitari,pentru inceput este ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftele cu carne de porc la cuptor