autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Parizer pane

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
400g parizer,, 2 oua intregi,, faina,, pesmet,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Parizerul se taie felii de 3 mm, se indeparteaza pielita, se tavalesc in faina, oua, pesmet si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    o reteta veche,usor de facut,vorba unui bucatar celebru,de pe timpul OJT-ului.oricum felicitari,pentru inceput este ok.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400g parizer,
  • 2 oua intregi,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

22 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

o reteta veche,usor de facut,vorba unui bucatar celebru,de pe timpul OJT-ului.oricum felicitari,pentru inceput este ok.

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Carnati de bere imbracati in aluat