autor:

Ligia Skorka

» » Aperitive

Parizer pane

Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ligia Skorka (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009

Ingrediente
400g parizer,, 2 oua intregi,, faina,, pesmet,, ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Parizerul se taie felii de 3 mm, se indeparteaza pielita, se tavalesc in faina, oua, pesmet si se prajesc pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer pane" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
aperitiv pentru masa de craciun

aperitiv pentru masa de craciun

Se taie toate ingredientele felii potrivite dupa care se orneaza platoul pe un pat de frunze de salata

12 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Muffin cu carne

Muffin cu carne

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga,

1 vot    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

3.5L Digital HingedLid

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010

    o reteta veche,usor de facut,vorba unui bucatar celebru,de pe timpul OJT-ului.oricum felicitari,pentru inceput este ok.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 400g parizer,
  • 2 oua intregi,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Ligia Skorka
Banana Split

Banana Split

Se ia vasul in care urmeaza sa se pregateasca desertul. Pe fundul vasului se pun trei cupe de inghetata(

9 voturi    7 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Snitele de pui

Snitele de pui

1.Se spala pieptul de pui si se taie in felii subtiri. 2.Fiecare felie se bate pe ambele parti pana

5 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu carne
Spaghete Carbonara  reţetă cu smântână

Spaghete Carbonara reţetă cu smântână

Cum se prepara Spaghete Carbonara rețeta cu smântână: Se bat ouale şi smantana,

22 voturi    9 comentarii
40 min
Paste si pizza
costy1969

costy1969 (Chef de cuisine)

o reteta veche,usor de facut,vorba unui bucatar celebru,de pe timpul OJT-ului.oricum felicitari,pentru inceput este ok.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pipote cu maioneza