autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

parjoale

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne de vita,1 oiept de pasare,1 chifla muiata in lapte, oua,1 legatura patrunjel,piper,100 g pesmet,200 ml ulei,sare 3 cepe.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat carnea de vita ,impreuna cu pieptul de pasare dezosat si chifla muiata.Se amesteca cu ceapa cruda tocata marunt,ouale,sarea,piperul si patrunjelul.Din compozitia omogenizata prin framantarea cu mana,se formeaza parjoale se trec prin pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Altfel de parjoale

Altfel de parjoale

Intrun castron amestecam carnea tocata, usuroiul maruntit, patrunjelul, mazarea, porumbul, oul, boiaua,

10 voturi    11 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita,1 oiept de pasare,1 chifla muiata in lapte, oua,1 legatura patrunjel,piper,100 g pesmet,200 ml ulei,sare 3 cepe.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Ardei prajiti umpluti cu carne