autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

parjoale

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
500 g carne de vita,1 oiept de pasare,1 chifla muiata in lapte, oua,1 legatura patrunjel,piper,100 g pesmet,200 ml ulei,sare 3 cepe.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se trece prin masina de tocat carnea de vita ,impreuna cu pieptul de pasare dezosat si chifla muiata.Se amesteca cu ceapa cruda tocata marunt,ouale,sarea,piperul si patrunjelul.Din compozitia omogenizata prin framantarea cu mana,se formeaza parjoale se trec prin pesmet si se prajesc in grasime incinsa.
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale din carne de porc

Parjoale din carne de porc

Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec … Caliti

12 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Parjoale sarbesti

Parjoale sarbesti

Se amesteca carnea impreuna cu celelalte ingrediente, apoi facem 16 chiftele si punem cascaval felii

2 voturi    1 comentariu
45 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de vita,1 oiept de pasare,1 chifla muiata in lapte, oua,1 legatura patrunjel,piper,100 g pesmet,200 ml ulei,sare 3 cepe.

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Ardei Umpluti