autor:

Zotu

» » Mancaruri cu carne

PARJOALE

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
500 carne tocata, 2 cepe, 2 morcovi, 3 cartofi, o jumatate de paine inmuiata si stoarsa bine, 4 catei de usturoi pisat, sare, piper, 3 linguri de faina, ulei pentru prajit, verdeata tocata marunt

Dificultate: Medie Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii,cartofii, painea se dau prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu restul de ingrediente. Se fac gramajoare si se turtesc apoi se dau prin faina si sa preajesc in uleiul incins
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale cu fasole verde

Parjoale cu fasole verde

Se toaca carnea inca o data impreuma cu ceapa verde ( se poate adauga un cartof crud sau o felie

7 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pârjoale simple de post

Pârjoale simple de post

Se dau pe razatoarea mica legumele, sare si piper, se amesteca foarte bine toate. Se presara uniform

5 voturi    0 comentarii
1h 2 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • o jumatate de paine inmuiata si stoarsa bine
  • 4 catei de usturoi pisat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
  • verdeata tocata marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Ciulama de pui cu ciuperci Ciulama de pui cu ciuperci

In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

24 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui în piept de porc