autor:

Zotu

» » Mancaruri cu carne

PARJOALE

Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Zotu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 august 2008

Ingrediente
500 carne tocata, 2 cepe, 2 morcovi, 3 cartofi, o jumatate de paine inmuiata si stoarsa bine, 4 catei de usturoi pisat, sare, piper, 3 linguri de faina, ulei pentru prajit, verdeata tocata marunt

Dificultate: Medie Timp: 50 min

5 voturi

Mod de preparare

Ceapa, morcovii,cartofii, painea se dau prin masina de tocat, apoi se amesteca impreuna cu restul de ingrediente. Se fac gramajoare si se turtesc apoi se dau prin faina si sa preajesc in uleiul incins
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Chiftele (pârjoale) sau budincă din urzici

Se curăţă, se spală şi se fierb uşor urzicile în puţină apă. Se strecoară de zeamă, sau,

17 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Parjoale din carne de porc

Parjoale din carne de porc

Parjoalele se fac usor si rapid, din orice fel de carne: porc, manzat, pui, curcan, amestec … Caliti

12 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500 carne tocata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • o jumatate de paine inmuiata si stoarsa bine
  • 4 catei de usturoi pisat
  • sare
  • piper
  • 3 linguri de faina
  • ulei pentru prajit
  • verdeata tocata marunt

Raporteaza reteta

Retete
de Zotu
Fursecuri

Fursecuri

Din toate ingredientele se face o coca potrivit de moale. Se intinde o foaie de 1 cm grosime si se

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Cozonac

Cozonac

Separa ouale, albus de galbenus. Galbenusul se amesteca cu o cescuta de lapte cald, se adauga zaharul,

14 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Nebunie la tigaie cu mamaliguta si mujdei de usturoi