autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Parjoale ca la mama acasa

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g de carne de vita de la gat macinata, 1 morcov dat pe razatoarea mica, 1cartof dat pe razatoarea mica, 3-4 catei de usturoi, 1 ceapa potrivita taiata marunt, 1 ou, mirodenii, sare, piper, putin pesmet fin macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin marar taiat marunt, patrunjel, sare, piper si putin baarat - o mirodenie care eu folosesc la parjoale da un gust putin dulceag.

Amestec bine carnea cu toate componenetele pana devine o masa uniforma si o dau pentru 10 minute la frigider.

Presar pesmetul pe o farfurie mare, iar dupa ce formez parjoalele le invelesc in pesmet-ca sa nu se desfaca la prajit.

Intr-o tigaie buna ptr prajit pun putin ulei si las putin sa se incalzeasca dupa care prajesc parjoalele pe ambele parti sa se rumeneasca usor. Le scot pe o farfurie cu hartie absorbanta cu toate ca nu prajesc in mult ulei.

Le servesc cu pire de cartofi sau cu orez sau paste mici fierte si muraturi.

Raman moi inauntru si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Macaroane cu carne tocata

Macaroane cu carne tocata

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce

13 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Placinta cu carne

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 25 martie 2016

    Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita de la gat macinata
  • 1 morcov dat pe razatoarea mica
  • 1cartof dat pe razatoarea mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita taiata marunt
  • 1 ou
  • mirodenii
  • sare
  • piper
  • putin pesmet fin macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
LUBITA

LUBITA (Chef de cuisine)

Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui în piept de porc