autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Parjoale ca la mama acasa

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g de carne de vita de la gat macinata, 1 morcov dat pe razatoarea mica, 1cartof dat pe razatoarea mica, 3-4 catei de usturoi, 1 ceapa potrivita taiata marunt, 1 ou, mirodenii, sare, piper, putin pesmet fin macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin marar taiat marunt, patrunjel, sare, piper si putin baarat - o mirodenie care eu folosesc la parjoale da un gust putin dulceag.

Amestec bine carnea cu toate componenetele pana devine o masa uniforma si o dau pentru 10 minute la frigider.

Presar pesmetul pe o farfurie mare, iar dupa ce formez parjoalele le invelesc in pesmet-ca sa nu se desfaca la prajit.

Intr-o tigaie buna ptr prajit pun putin ulei si las putin sa se incalzeasca dupa care prajesc parjoalele pe ambele parti sa se rumeneasca usor. Le scot pe o farfurie cu hartie absorbanta cu toate ca nu prajesc in mult ulei.

Le servesc cu pire de cartofi sau cu orez sau paste mici fierte si muraturi.

Raman moi inauntru si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu de pui

Cordon bleu de pui

Bucățile din piept de pui se pun pe rând în folii de plastic și se bat bine până ajung la

15 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui de tarã portughez ( Frango à Camponesa)

Pui de tarã portughez ( Frango à Camponesa)

Este o mâncare pe care o gãtim cu plãcere la o masã pt. familie si prietenii care de obicei tine

9 voturi    7 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 25 martie 2016

    Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita de la gat macinata
  • 1 morcov dat pe razatoarea mica
  • 1cartof dat pe razatoarea mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita taiata marunt
  • 1 ou
  • mirodenii
  • sare
  • piper
  • putin pesmet fin macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
LUBITA

LUBITA (Chef de cuisine)

Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de curcan