autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Parjoale ca la mama acasa

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g de carne de vita de la gat macinata, 1 morcov dat pe razatoarea mica, 1cartof dat pe razatoarea mica, 3-4 catei de usturoi, 1 ceapa potrivita taiata marunt, 1 ou, mirodenii, sare, piper, putin pesmet fin macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin marar taiat marunt, patrunjel, sare, piper si putin baarat - o mirodenie care eu folosesc la parjoale da un gust putin dulceag.

Amestec bine carnea cu toate componenetele pana devine o masa uniforma si o dau pentru 10 minute la frigider.

Presar pesmetul pe o farfurie mare, iar dupa ce formez parjoalele le invelesc in pesmet-ca sa nu se desfaca la prajit.

Intr-o tigaie buna ptr prajit pun putin ulei si las putin sa se incalzeasca dupa care prajesc parjoalele pe ambele parti sa se rumeneasca usor. Le scot pe o farfurie cu hartie absorbanta cu toate ca nu prajesc in mult ulei.

Le servesc cu pire de cartofi sau cu orez sau paste mici fierte si muraturi.

Raman moi inauntru si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Mancare de cartofi cu coaste de vitel

Se pune carnea la calit in putin ulei. Se curata legumele si se toaca marunt (mai putin cartofii).

14 voturi    3 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Musaca

Musaca

Curatam cartofii de coaja si ii spalam. Ii punem la fiert cu un praf de sare si o lingurita de unt. Ii

2 voturi    2 comentarii
1h 50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 25 martie 2016

    Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita de la gat macinata
  • 1 morcov dat pe razatoarea mica
  • 1cartof dat pe razatoarea mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita taiata marunt
  • 1 ou
  • mirodenii
  • sare
  • piper
  • putin pesmet fin macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
LUBITA

LUBITA (Chef de cuisine)

Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu vinete coapte si piept de pui