autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Parjoale ca la mama acasa

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g de carne de vita de la gat macinata, 1 morcov dat pe razatoarea mica, 1cartof dat pe razatoarea mica, 3-4 catei de usturoi, 1 ceapa potrivita taiata marunt, 1 ou, mirodenii, sare, piper, putin pesmet fin macinat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin marar taiat marunt, patrunjel, sare, piper si putin baarat - o mirodenie care eu folosesc la parjoale da un gust putin dulceag.

Amestec bine carnea cu toate componenetele pana devine o masa uniforma si o dau pentru 10 minute la frigider.

Presar pesmetul pe o farfurie mare, iar dupa ce formez parjoalele le invelesc in pesmet-ca sa nu se desfaca la prajit.

Intr-o tigaie buna ptr prajit pun putin ulei si las putin sa se incalzeasca dupa care prajesc parjoalele pe ambele parti sa se rumeneasca usor. Le scot pe o farfurie cu hartie absorbanta cu toate ca nu prajesc in mult ulei.

Le servesc cu pire de cartofi sau cu orez sau paste mici fierte si muraturi.

Raman moi inauntru si gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale ca la mama acasa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pasare in sos de rosioare

Piept de pasare in sos de rosioare

Pieptul de pasare trebuie sa fie dezosat, spalat si impartit in doua, dar nu taiat subtire ca pentru

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Mod de preparare Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem

7 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • LUBITA

    LUBITA (Chef de cuisine) , 25 martie 2016

    Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne de vita de la gat macinata
  • 1 morcov dat pe razatoarea mica
  • 1cartof dat pe razatoarea mica
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 ceapa potrivita taiata marunt
  • 1 ou
  • mirodenii
  • sare
  • piper
  • putin pesmet fin macinat

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

11 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
LUBITA

LUBITA (Chef de cuisine)

Bune parjoale da-s cam arse;eu nu le-as fi postat!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu lamaie la capac Pui cu lamaie la capac

Se porționează puiul in bucăți medii și se așază intr-o oală in ulei încins, se adaugă condimentele, se da focul mic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de merisoare Cotlet de porc cu sos de merisoare

Carnea spalata si uscata cu un prosop se condimenteaza si se asaza in tava cu putin ulei. Punem un pahar de apa si dam la cuptor 30-40

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Fasole cu carnati