autor:

Marian

» » Mancaruri cu carne

Parjoale cu cartofi picanti

Autor: Marian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 februarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Marian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 februarie 2012

Ingrediente
1 kg spata de porc tocata, 2 cepe, 5 graunti de usturoi, 2 oua, 2 kg cartofi, sare, piper, boia dulce, maghiran, cimbru, 2 felii de paine, 2 foi de dafin

Dificultate: Medie Timp: 1h 40 min

10 voturi

Mod de preparare

Se toaca spata de porc, se adauga cele doua oua, painea care a fost inmuiata in apa, apoi bine stoarsa si faramitata, o lingurita de sare, un praf de piper, cimbru, boia dulce si maghiran dupa gust.
Ceapa si usturoiul taiate marunt se calesc in putin ulei si se amesteca cu restul compozitiei. Dupa ce compozitia a fost bine omogenizata, se formeaza parjoalele, se dau prin faina si se prajesc la foc potrivit.
Cartofii se taie in jumatati si apoi in felii, se aseaza in tava aragazului si se amesteca cu sare, piper, maghiran, cimbru si boia dulce. Se adauga 2 linguri de ulei, 2 cani cu apa si se dau la cuptor pentru circa o ora.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale cu cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti

Cartofi umpluti

Cartofii se spala si se pun la fiert, dar trebue sa avem jrija sa nu-I fierbem prea tare (eu iam

16 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Coaste de porc la cuptor

Coaste de porc la cuptor

Pasul 1: Tocam marunt cimbrul si frunzele de salvie. Pregatim un bol mare in care zdrobim usturoiul. Adaugam

144 voturi    16 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 februarie 2012

    Foarte aromate!*****

Dificultate

Medie

Timp

1h 40 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 kg spata de porc tocata
  • 2 cepe
  • 5 graunti de usturoi
  • 2 oua
  • 2 kg cartofi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • maghiran
  • cimbru
  • 2 felii de paine
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de Marian
Oua umplute

Oua umplute

Ouale fierte se taie in jumatati, in lung. Ficatul de pui se fierbe, iar dupa ce s-a racit se da

26 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu oua
Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Tocana din piept de pui cu piure de cartofi

Piure: Se curata cartofii si se pun la fiert. Se adauga putina sare si o lingura de ulei. Cand

36 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Conopida gratinata

Conopida gratinata

Dupa ce se curata, conopida este pusa la fiert circa 15 minute. Se scurge apa, se spala conopida

35 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mihaela11

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Foarte aromate!*****

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc