autor:

» » Mancaruri cu carne

PARJOALE CU SOS MARINAT

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 kg carne amestec, vita cu porc, 1 morcov, 2 cepe potrivite, 2 oua, 400 ml suc de rosii, piper boabe, 2 foi dafin, 1 legatura patrunjel verde, 1 crenguta cimbru uscat, pesmet, ulei pentru prajit, sare, piper negru macinat, 4-5 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea pentru tocat, se toaca. Ar fi de preferat sa fie si bucati de carne mai grase, ca sa dea gust parjoalelor. Ceapa si morcovul se toaca marunt . Se amesteca tocatura cu usturoiul pisat si cele doua oua. Se adauga sare, piper negru macinat si verdeata si legumele tocate marunt si se amesteca bine cu mana pentru omogenizare. Cu mana uda se formeaza parjoale mari cat palma, se trec prin pesmet si se rumenesc in baie de ulei, cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi se scurg pe un servet din hartie.
Intre timp, se pune sucul de rosii la fiert cu o cana de apa, boabe de piper negru si foile de dafin. Se lasa vreo 10 minute, apoi se pun parjoalele si crenguta de cimbru. Se mai lasa sa clocoteasca impreuna, dupa care se dau la cuptor pentru 10 minute sa se faca o crusta rumena.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE CU SOS MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Manolovici eugen , 30 aprilie 2010

    Daca dorim ca sosul sa aiba o consistenta mai mare adaugam faina.

  • Andreea , 15 februarie 2010

    FFF bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Tare gustos...

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne amestec
  • vita cu porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe potrivite
  • 2 oua
  • 400 ml suc de rosii
  • piper boabe
  • 2 foi dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 crenguta cimbru uscat
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4-5 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

Manolovici eugen

Daca dorim ca sosul sa aiba o consistenta mai mare adaugam faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii