autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PARJOALE CU SOS MARINAT

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 kg carne amestec, vita cu porc, 1 morcov, 2 cepe potrivite, 2 oua, 400 ml suc de rosii, piper boabe, 2 foi dafin, 1 legatura patrunjel verde, 1 crenguta cimbru uscat, pesmet, ulei pentru prajit, sare, piper negru macinat, 4-5 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea pentru tocat, se toaca. Ar fi de preferat sa fie si bucati de carne mai grase, ca sa dea gust parjoalelor. Ceapa si morcovul se toaca marunt . Se amesteca tocatura cu usturoiul pisat si cele doua oua. Se adauga sare, piper negru macinat si verdeata si legumele tocate marunt si se amesteca bine cu mana pentru omogenizare. Cu mana uda se formeaza parjoale mari cat palma, se trec prin pesmet si se rumenesc in baie de ulei, cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi se scurg pe un servet din hartie.
Intre timp, se pune sucul de rosii la fiert cu o cana de apa, boabe de piper negru si foile de dafin. Se lasa vreo 10 minute, apoi se pun parjoalele si crenguta de cimbru. Se mai lasa sa clocoteasca impreuna, dupa care se dau la cuptor pentru 10 minute sa se faca o crusta rumena.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE CU SOS MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Cartofi umpluti cu carne a la Tiberius

Fierbeti cartofi in coaja dupa care punetile la racit. Dupa racire taietile im 2 pe fiecare si scobitile

3 voturi    4 comentarii
30h
Mancaruri cu carne
Fasole verde cu afumatura si cabanos

Fasole verde cu afumatura si cabanos

Fasolea verde curatata si spalata se pune la fiert in 500 ml apa cu un praf de sare sau in vasul

17 voturi    9 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Manolovici eugen , 30 aprilie 2010

    Daca dorim ca sosul sa aiba o consistenta mai mare adaugam faina.

  • Fara foto

    Andreea , 15 februarie 2010

    FFF bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Tare gustos...

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne amestec
  • vita cu porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe potrivite
  • 2 oua
  • 400 ml suc de rosii
  • piper boabe
  • 2 foi dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 crenguta cimbru uscat
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4-5 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

Manolovici eugen

Daca dorim ca sosul sa aiba o consistenta mai mare adaugam faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Ciulama de pui