autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PARJOALE CU SOS MARINAT

Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona moraru (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 kg carne amestec, vita cu porc, 1 morcov, 2 cepe potrivite, 2 oua, 400 ml suc de rosii, piper boabe, 2 foi dafin, 1 legatura patrunjel verde, 1 crenguta cimbru uscat, pesmet, ulei pentru prajit, sare, piper negru macinat, 4-5 catei de usturoi

Dificultate: Medie Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Se pregateste carnea pentru tocat, se toaca. Ar fi de preferat sa fie si bucati de carne mai grase, ca sa dea gust parjoalelor. Ceapa si morcovul se toaca marunt . Se amesteca tocatura cu usturoiul pisat si cele doua oua. Se adauga sare, piper negru macinat si verdeata si legumele tocate marunt si se amesteca bine cu mana pentru omogenizare. Cu mana uda se formeaza parjoale mari cat palma, se trec prin pesmet si se rumenesc in baie de ulei, cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi se scurg pe un servet din hartie.
Intre timp, se pune sucul de rosii la fiert cu o cana de apa, boabe de piper negru si foile de dafin. Se lasa vreo 10 minute, apoi se pun parjoalele si crenguta de cimbru. Se mai lasa sa clocoteasca impreuna, dupa care se dau la cuptor pentru 10 minute sa se faca o crusta rumena.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE CU SOS MARINAT" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu pui(Chicken masala rice)

Orez cu pui(Chicken masala rice)

Se incalzeste uleiul,se prajeste puiul bine,se adauga ceapa,ghimbirul,morcovul si mazarea.Se adauga

4 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Jumari de porc

Jumari de porc

Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea, apoi se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
139.99 lei
111.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Manolovici eugen , 30 aprilie 2010

    Daca dorim ca sosul sa aiba o consistenta mai mare adaugam faina.

  • Fara foto

    Andreea , 15 februarie 2010

    FFF bun.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 octombrie 2009

    Tare gustos...

Dificultate

Medie

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne amestec
  • vita cu porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe potrivite
  • 2 oua
  • 400 ml suc de rosii
  • piper boabe
  • 2 foi dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 crenguta cimbru uscat
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4-5 catei de usturoi

Raporteaza reteta

Retete
de simona moraru
CHEC CU MERE

CHEC CU MERE

Merele rase si zaharul se amesteca si se lasa o ora. Apoi se amesteca cu ouale, faina si amoniacul,

5 voturi    4 comentarii
2h
Prajituri

Manolovici eugen

Daca dorim ca sosul sa aiba o consistenta mai mare adaugam faina.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

Compozitia de carne: Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmetul. Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust. Patrunjelul

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Aperitive cu carne
Shaorma de casa (fel principal)