PARJOALE CU SOS MARINAT

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne amestec
  • vita cu porc
  • 1 morcov
  • 2 cepe potrivite
  • 2 oua
  • 400 ml suc de rosii
  • piper boabe
  • 2 foi dafin
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 crenguta cimbru uscat
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper negru macinat
  • 4-5 catei de usturoi

Mod de preparare

Se pregateste carnea pentru tocat, se toaca. Ar fi de preferat sa fie si bucati de carne mai grase, ca sa dea gust parjoalelor. Ceapa si morcovul se toaca marunt . Se amesteca tocatura cu usturoiul pisat si cele doua oua. Se adauga sare, piper negru macinat si verdeata si legumele tocate marunt si se amesteca bine cu mana pentru omogenizare. Cu mana uda se formeaza parjoale mari cat palma, se trec prin pesmet si se rumenesc in baie de ulei, cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi se scurg pe un servet din hartie.

Intre timp, se pune sucul de rosii la fiert cu o cana de apa, boabe de piper negru si foile de dafin. Se lasa vreo 10 minute, apoi se pun parjoalele si crenguta de cimbru. Se mai lasa sa clocoteasca impreuna, dupa care se dau la cuptor pentru 10 minute sa se faca o crusta rumena.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise