autor:

Crystyna

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale de legume

Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
- 5 cartofi, - 3 morcovi, - 3 cepe, - 1 radacina patrunjel, - 1/2 telina, - 100ml ulei, - 150g pesmet, - 100g faina, - 2 felii de paine, - marar, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

13 voturi

Mod de preparare

1. Curatati legumele si spalati-le.
2. O ceapa, o taiati marunt si o caliti in ulei. Celelalte ramase, le fierbeti impreuna cu legumele tocate marunt.
3. Adaugati painea, faina, mararul taiat marunt si ceapa calita. Amestecati bine compozitia, ungeti-va palmele si faceti parjoale. Apoi le dati prin pesmet.
4. Se prajesc in uleiul bine incins, pana se rumenesc pe cele doua parti. In castronul in care le luati, ar fi bine sa puneti doua servete de bucatarie (de pe rola), sa poate absorbi uleiul.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci cu sos de smantana

Ciuperci cu sos de smantana

Ciupercile le spalam si le taiem felii, ceapa o taiem marunt sau felii si usturoiul il zdrobim, le

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancarica de ardei cu rosii

Mancarica de ardei cu rosii

Se coc ardeii si se rezerva.Rosiile se pun un pic la fiert si se scot.Curatam restul legumelor si

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Super reteta.Delicioase si hranitoare.Si eu pregatesc chiftelute din legume si folosesc in plus dovlecei si digesta praf impreuna cu pesmet pentru a lega mai bine compozitia.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Crystyna
Mish-mash - omletă

Mish-mash - omletă

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei. 2. Roşiile şi ardeii se

36 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

1. Faceţi aluatul, întindeţi şi-l faceţi blat rotund. Apoi ungeţi cu sosul de roşii. 2. Adăugaţi

35 voturi    17 comentarii
50 min
Paste si pizza
Pizza Florentina

Pizza Florentina

1. Aşezaţi blaturile pe tavă. Apoi ungeti cu sosul de roşii. 2. Aşezaţi: şunca, salamul,

23 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles Pui dulce-acrisor pe pat de varza de bruxelles

Se amesteca int-un bol sosul de soia, melasa de rodie, mierea, uleiul de masline, boiaua afumata, piperul cayenne, coaja rasa de la

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Milky la Doubletta