autor:

Crystyna

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale de legume

Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 mai 2009

Ingrediente
- 5 cartofi, - 3 morcovi, - 3 cepe, - 1 radacina patrunjel, - 1/2 telina, - 100ml ulei, - 150g pesmet, - 100g faina, - 2 felii de paine, - marar, sare si piper.

Dificultate: Medie Timp: 40 min

13 voturi

Mod de preparare

1. Curatati legumele si spalati-le.
2. O ceapa, o taiati marunt si o caliti in ulei. Celelalte ramase, le fierbeti impreuna cu legumele tocate marunt.
3. Adaugati painea, faina, mararul taiat marunt si ceapa calita. Amestecati bine compozitia, ungeti-va palmele si faceti parjoale. Apoi le dati prin pesmet.
4. Se prajesc in uleiul bine incins, pana se rumenesc pe cele doua parti. In castronul in care le luati, ar fi bine sa puneti doua servete de bucatarie (de pe rola), sa poate absorbi uleiul.
Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Ciuperci umplute cu oua de prepelita

Spalam ciupercile, indepartam coditele si le curatam de coaja. In fiecare ciupercuta, punem un pic

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bruschete cu rosii Cirio

Bruschete cu rosii Cirio

2 felii de paine (fara gluten) se prajesc. Intre timp taiem marunt marunt usturoiul iar rosiile le

94 voturi    4 comentarii
10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010

    O bunatate !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 mai 2009

    Super reteta.Delicioase si hranitoare.Si eu pregatesc chiftelute din legume si folosesc in plus dovlecei si digesta praf impreuna cu pesmet pentru a lega mai bine compozitia.

Dificultate

Medie

Timp

40 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Crystyna
Mish-mash - omletă

Mish-mash - omletă

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei. 2. Roşiile şi ardeii se

36 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

1. Faceţi aluatul, întindeţi şi-l faceţi blat rotund. Apoi ungeţi cu sosul de roşii. 2. Adăugaţi

35 voturi    17 comentarii
50 min
Paste si pizza
Pizza Florentina

Pizza Florentina

1. Aşezaţi blaturile pe tavă. Apoi ungeti cu sosul de roşii. 2. Aşezaţi: şunca, salamul,

23 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Baby ribs cu sos barbeque, coleslaw si cartofi dulci prajiti