Curatam cartofii si ii dam prim masina de carne, dam tot prin masina si ceapa, urzicile, ciupercile,usturoiul si adaugam peste ele painea neagra umezita si stoarsa bine ,adaugam vegeta, piperul, tarhonul, faina de grau si omogenizam bine compozitia. Punem ulei in tigaie si cand sfaraie, punem cu lingura compozitie, apasand usor. Le prajim bine pe ambele parti. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii