autor:

Brindusa_Aluculesei

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale de post

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2014

Ingrediente
Ingrediente-, 5 cartofi., 4 cepe mari,, urzici vii (am cules din primavara urzici si le-am fiert ,le-am clatit, le-am stors si le-am pus in pungute la frigider, fiecare punguta este de marimea unui pumn),, 300 gr.faina de grau,, 1/2 paine neagra,, 1 lingurita piper macinat,, 1 lingura vegeta cu legume,, 1 lingurita tarhon,, 1 capatana de usturoi,, 1 kg.ciuperci( eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii dam prim masina de carne, dam tot prin masina si ceapa, urzicile, ciupercile,usturoiul si adaugam peste ele painea neagra umezita si stoarsa bine ,adaugam vegeta, piperul, tarhonul, faina de grau si omogenizam bine compozitia. Punem ulei in tigaie si cand sfaraie, punem cu lingura compozitie, apasand usor. Le prajim bine pe ambele parti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pârjoale simple de post

Pârjoale simple de post

Se dau pe razatoarea mica legumele, sare si piper, se amesteca foarte bine toate. Se presara uniform

5 voturi    0 comentarii
1h 2 min
Retete de post
“Snitele” de ciuperci champignon

“Snitele” de ciuperci champignon

Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se

20 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Multistyler 10

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente-
  • 5 cartofi.
  • 4 cepe mari,
  • urzici vii (am cules din primavara urzici si le-am fiert ,le-am clatit
  • le-am stors si le-am pus in pungute la frigider
  • fiecare punguta este de marimea unui pumn),
  • 300 gr.faina de grau,
  • 1/2 paine neagra,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • 1 lingura vegeta cu legume,
  • 1 lingurita tarhon,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 kg.ciuperci( eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

188 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi Tocanita de carne cu legume si piure de cartofi

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele potrivite, eliminand toate fibrele si grasimea in exces. In tigaia in care vom gati incalzim

2 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda Pulpite de pui cu mancarica de stevie si leurda

Intr-un vas cu capac punem usturoiul trecut prin presa, uleiul de masline, vinul, zeama de lamaie, boiaua, sarea si piperul. Le amestecam

1 vot    0 comentarii
50 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Placintele cu ciuperci si tarhon