autor:

Brindusa_Aluculesei

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale de post

Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Brindusa_Aluculesei (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2014

Ingrediente
Ingrediente-, 5 cartofi., 4 cepe mari,, urzici vii (am cules din primavara urzici si le-am fiert ,le-am clatit, le-am stors si le-am pus in pungute la frigider, fiecare punguta este de marimea unui pumn),, 300 gr.faina de grau,, 1/2 paine neagra,, 1 lingurita piper macinat,, 1 lingura vegeta cu legume,, 1 lingurita tarhon,, 1 capatana de usturoi,, 1 kg.ciuperci( eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Curatam cartofii si ii dam prim masina de carne, dam tot prin masina si ceapa, urzicile, ciupercile,usturoiul si adaugam peste ele painea neagra umezita si stoarsa bine ,adaugam vegeta, piperul, tarhonul, faina de grau si omogenizam bine compozitia. Punem ulei in tigaie si cand sfaraie, punem cu lingura compozitie, apasand usor. Le prajim bine pe ambele parti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de post" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pârjoale simple de post

Pârjoale simple de post

Se dau pe razatoarea mica legumele, sare si piper, se amesteca foarte bine toate. Se presara uniform

5 voturi    0 comentarii
1h 2 min
Retete de post
Pulpe de pui in sos de mustar

Pulpe de pui in sos de mustar

Spalam pulpele si indepartam pielea (daca doriti voi puteti lasa si pielea). Saram si piperam carnea

11 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente-
  • 5 cartofi.
  • 4 cepe mari,
  • urzici vii (am cules din primavara urzici si le-am fiert ,le-am clatit
  • le-am stors si le-am pus in pungute la frigider
  • fiecare punguta este de marimea unui pumn),
  • 300 gr.faina de grau,
  • 1/2 paine neagra,
  • 1 lingurita piper macinat,
  • 1 lingura vegeta cu legume,
  • 1 lingurita tarhon,
  • 1 capatana de usturoi,
  • 1 kg.ciuperci( eu am folosit hulughite culese de mine pe timpul verii).

Raporteaza reteta

Retete
de Brindusa_Aluculesei
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

189 voturi    42 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Peste umplut cu legume

Peste umplut cu legume

Se curata pestele, se spala si se lasa la scurs de apa.Sseparat facem o compozitie din buretii fierti

66 voturi    27 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Gogosari la otet Gogosari la otet

Intr-o oala mai mare, asa cam de 10 l. se pune apa, otetul, conopida taiata fideluta, sarea, zaharul, ceapa taiata julien, usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Gratin de cartofi cu pui