autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale de varza

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza potrivita, miezul de la o franzela, 1/2 dl.lapte,, 3 oua, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe varza in apa cu sare,se stoarce bine si se da prin masina de tocat.Se ameste cu miezul de franzela inmuiat in lapte si stors,sarea si piperul.Se bat ouale putin cu furculita si se toarna peste compozitie.Se amesteca bine .Compozitia trebuie sa fie ca pentru parjoale.Se tavalesc prin pesmet sau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu sos de rosii sau cu smantana.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Tocanita de ciuperci cu mamaliguta

Intr-o cratita punem ceapa taiata marunt cu putin ulei, boia si o calim putin peste care punem apa

28 voturi    9 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciupercute ingrasate

Ciupercute ingrasate

Se curata ciupercile de pielite si e cotoare.Cotoarele se toaca marunt.Tot marunt tocam usturoiul,

5 voturi    9 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza potrivita
  • miezul de la o franzela
  • 1/2 dl.lapte,
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Gulas de cartofi