autor:

Georgeta Dumitrescu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale de varza

Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 iunie 2009

Ingrediente
1 varza potrivita, miezul de la o franzela, 1/2 dl.lapte,, 3 oua, ulei, sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe varza in apa cu sare,se stoarce bine si se da prin masina de tocat.Se ameste cu miezul de franzela inmuiat in lapte si stors,sarea si piperul.Se bat ouale putin cu furculita si se toarna peste compozitie.Se amesteca bine .Compozitia trebuie sa fie ca pentru parjoale.Se tavalesc prin pesmet sau prin faina si se prajesc in ulei incins.Se servesc cu sos de rosii sau cu smantana.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu ciuperci de padure

Pui cu ciuperci de padure

Pieptul de pui se taie in bucatele micute,se condimenteaza cu sare si piper si se rumeneste in 5

9 voturi    8 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spanac cu suc de rosii

Spanac cu suc de rosii

Curatati spanacul si spalati-l in mai multe ape. Puneti-l la fiert in apa cu putina sare Dupa ce

34 voturi    3 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2010

    Merita incercata !

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 varza potrivita
  • miezul de la o franzela
  • 1/2 dl.lapte,
  • 3 oua
  • ulei
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Dovlecei prajiti