autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Parjoale din boabe de soia

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
-1 kg boabe de soia, -1 morcov mare, -2-3 cartofi, -1 capatana de usturoi, -5 linguri de faina, -2 legaturi de patrunjel, -3 oua, -sare, -piper

Dificultate: Medie Timp: 5h

15 voturi

Mod de preparare

Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece. Se inlocuieste apa si se fierb boabele de soia la foc mic timp de 3 ore. Se curata morcovul si cartofii si se pun la fiert. Cand au fiert boabele de soia se scurg bine de apa si se dau la robot pana se face o pasta. Tot la robot se dau si morcovul, cartoful si patrunjelul. Se pune pasta intr-un castron, se pune usturoiul zdrobit, cele 3 oua si cele 5 linguri de faina si se amesteca bine. Se pune sare si piper dupa gust. Din aceasta compozitie se pac parjoalele, care se trec prin faina, se prajesc in ulei si se scot pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale din boabe de soia" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Risotto cu morcovi şi curry

Risotto cu morcovi şi curry

1.Într-o cratiţă se pun 2-3 linguri de unt, în care vom căli puţin ceapă şi usturoiul. Se

8 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cordon bleu cu vinete

Cordon bleu cu vinete

Vinetele se taie in felii subtiri se sareaza si se lasa cam 15 minute sa se inmoaie si le piparam

2 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nadiusa Dorogoi , 11 octombrie 2014

    foarte frumosi sunteti

  • christyansen

    christyansen (Chef de cuisine) , 13 martie 2012

    f f f fbun bv bv bv

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    Foarte bune !

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Foarte bune din legume si mai ales soia,care este buna pentru organismul uman.Felicitari,pentru reteta este super interesanta si foarte sanatoasa.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Arata f. bine, nu am mancat niciodata dar o sa incerc si eu cu siguranta.....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 01 iunie 2010

      Cu sigurantã,o bunãtate!!!

    • juliya

      juliya (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Sunt excelente!

    • husni

      husni (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Interesanta reteta;cred ca sint f.bune.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Cred ca sunt asa cum arata , SUPER !

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Minunate!

    • licu pop

      licu pop (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Cred ca sant foarte bune...dar eu cu soia..nu ma inpac...am facut militaria pe vremea comunista..si numai soia ne dadeau...asa ca ...dar oricum arata foarte bine!!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Foarte bune, arata tare bine, sigur sunt gustoase.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Foarte bune!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

      Hmmm,ce bunatate...Si mie imi plac tare mult...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

5h

15 voturi

Ingrediente

  • -1 kg boabe de soia
  • -1 morcov mare
  • -2-3 cartofi
  • -1 capatana de usturoi
  • -5 linguri de faina
  • -2 legaturi de patrunjel
  • -3 oua
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

christyansen (Chef de cuisine)

f f f fbun bv bv bv

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Placinta cu carne Placinta cu carne

Se pune faina intr-un vas, peste faina se pune praful de copt, praful de sare si se omogenizeaza. Se adauga untul la temperatura camerei,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Pui Puttanesca Pui Puttanesca

Condimentam carnea cu sare si piper. O prajim in tigaia cu ulei incins pana cand este facuta aproape de tot. Scoatem carnea si o pastram

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Tocăniță de ardei cu roșii și carne de vită