autor:

costy1969

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

PARJOALE DIN DOVLECEI CU SOS DE MARAR

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
1.3 dovlecei mari, 2.300 grame branza telemea, 3.100 grame pesmet, 4.2 fire de ceapa verde, 5.4-6 catei usturoi, 6.2 legaturi de marar proaspat, 7.200 ml iaurt, 8.1 salata verde, 9.sare,piper, 10.200 ml ulei.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se spala,se curata de coaja,se dau prin razatoarea cu gauri mari,se lasa la scurs;

Telemeaua se rade tot prin razatoarea cu gauri mari si se amesteca cu dovlecelul care in prealabil a fost scurs bine de zeama, dupa care se adauga pesmetul,2-3 catei de usturoi pisati,ceapa si o legatura de marar taiate marunt;

Se amesteca bine toate ingredientele,se omogenizeaza,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust,se formeaza parjoale care se prajesc in tigaie;

Pentru sos,se freaca iaurtul cu 2-3 catei de usturoi pisati,se adauga 1 legatura de marar tocat,se omogenizeaza.

La parjoale se pot adauga,in compozitie,si oua, pentru ca aceasta sa se lege mai bine;

Trebuie avut grija cata sare puneti,avand in vedere ca folosim telemea.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE DIN DOVLECEI CU SOS DE MARAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui in sos picant

Pulpe de pui in sos picant

Curatam pulpele de pui de eventualele resturi de pene ramase. Le parlim putin la flacara de la aragaz

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cremos

Piept de pui cremos

Pieptul de pui il taiati ca la snitele in 4 felii pe care le bateti un pic intre 2 folii de celofan.

2 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 1.3 dovlecei mari
  • 2.300 grame branza telemea
  • 3.100 grame pesmet
  • 4.2 fire de ceapa verde
  • 5.4-6 catei usturoi
  • 6.2 legaturi de marar proaspat
  • 7.200 ml iaurt
  • 8.1 salata verde
  • 9.sare,piper
  • 10.200 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Mancare de masline cu pui si lamaie