Dovleceii se spala,se curata de coaja,se dau prin razatoarea cu gauri mari,se lasa la scurs;
Telemeaua se rade tot prin razatoarea cu gauri mari si se amesteca cu dovlecelul care in prealabil a fost scurs bine de zeama, dupa care se adauga pesmetul,2-3 catei de usturoi pisati,ceapa si o legatura de marar taiate marunt;
Se amesteca bine toate ingredientele,se omogenizeaza,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust,se formeaza parjoale care se prajesc in tigaie;
Pentru sos,se freaca iaurtul cu 2-3 catei de usturoi pisati,se adauga 1 legatura de marar tocat,se omogenizeaza.
La parjoale se pot adauga,in compozitie,si oua, pentru ca aceasta sa se lege mai bine;
Trebuie avut grija cata sare puneti,avand in vedere ca folosim telemea.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii