autor:

costy1969

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu carne

PARJOALE DIN DOVLECEI CU SOS DE MARAR

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 august 2009

Ingrediente
1.3 dovlecei mari, 2.300 grame branza telemea, 3.100 grame pesmet, 4.2 fire de ceapa verde, 5.4-6 catei usturoi, 6.2 legaturi de marar proaspat, 7.200 ml iaurt, 8.1 salata verde, 9.sare,piper, 10.200 ml ulei.

Dificultate: Medie Timp: 35 min

1 vot

Mod de preparare

Dovleceii se spala,se curata de coaja,se dau prin razatoarea cu gauri mari,se lasa la scurs;

Telemeaua se rade tot prin razatoarea cu gauri mari si se amesteca cu dovlecelul care in prealabil a fost scurs bine de zeama, dupa care se adauga pesmetul,2-3 catei de usturoi pisati,ceapa si o legatura de marar taiate marunt;

Se amesteca bine toate ingredientele,se omogenizeaza,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust,se formeaza parjoale care se prajesc in tigaie;

Pentru sos,se freaca iaurtul cu 2-3 catei de usturoi pisati,se adauga 1 legatura de marar tocat,se omogenizeaza.

La parjoale se pot adauga,in compozitie,si oua, pentru ca aceasta sa se lege mai bine;

Trebuie avut grija cata sare puneti,avand in vedere ca folosim telemea.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE DIN DOVLECEI CU SOS DE MARAR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Platou taranesc

Platou taranesc

Se taie cubulete ceapa, morcovul, usturoiul, ciupercile si kaizerul. Se prajesc la foc mic cu o lingura

10 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Caltabosi

Caltabosi

Matele se spala foarte bine, se intorc cu ajutorul unui creion, se razuie cu grija si se tin in

19 voturi    13 comentarii
5h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

35 min

1 vot

Ingrediente

  • 1.3 dovlecei mari
  • 2.300 grame branza telemea
  • 3.100 grame pesmet
  • 4.2 fire de ceapa verde
  • 5.4-6 catei usturoi
  • 6.2 legaturi de marar proaspat
  • 7.200 ml iaurt
  • 8.1 salata verde
  • 9.sare,piper
  • 10.200 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969
CARTOFI NOI CU DOVLECEI

CARTOFI NOI CU DOVLECEI

Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dovleceii se spala,se curata

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

OMLETA CU CARTOFI SI COSTITA

Cartofii se spala bine,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare; Dupa ce au fiert,se lasa la racit,se

10 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

SUPA CREMA DE DOVLECEI CU CRUTOANE

Ceapa se curata si se taie marunt; Dovleceii se spala,se curata de coaja,se taie cuburi sau felii

16 voturi    4 comentarii
50 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Ostropel din aripioare de pui