autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Parjoale in aluat de snitele

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru parjoale:, 1 kg carne tocata de vita, 2 cartofi, 1 morcov, 7-8 catei de usturoi, 2 felii de paine, marar, patrunjel, sare, piper, 2 oua, ulei, Pentru aluat:, 3 oua, faina, bere, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr un castron se pune carnea de vita tocata.Cartofii si morcovul se spala,se curata,se dau prin razatoarea mica si se adauga peste carne.Se pun si restul de ingrediente:ouale,painea inmuiata in apa calduta,mararul si patrunjelul tocate marunt,usturoiul zdrobit,sare,piper si se amesteca bine.Ideal ar fi sa amestecati cu mana.
Se inmoaie mana in putina apa si se modeleaza parjoalele cat de mari doriti si se aseaza pe un blat de lemn.
Aluatul se prepara din cele 3 oua batute bine cu sare si piper,dupa care se adauga bere si faina.Omogenizati bine pana rezulta un aluat grosut dar care sa curga.
Intr o tigaie se pune uleiul la incins.Se ia cate o parjoala, se da prin aluat si se pune in tigaie.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii

  • Letitia Cosma , 29 septembrie 2013

    Buna ideea

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Arata bine. Trebuie incercat

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Buneeeeee!

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      Foarte bune,vreu si eu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru parjoale:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • faina
  • bere
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

14 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

36 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

4 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Arata bine. Trebuie incercat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cartofi inveliti