autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Parjoale in aluat de snitele

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru parjoale:, 1 kg carne tocata de vita, 2 cartofi, 1 morcov, 7-8 catei de usturoi, 2 felii de paine, marar, patrunjel, sare, piper, 2 oua, ulei, Pentru aluat:, 3 oua, faina, bere, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr un castron se pune carnea de vita tocata.Cartofii si morcovul se spala,se curata,se dau prin razatoarea mica si se adauga peste carne.Se pun si restul de ingrediente:ouale,painea inmuiata in apa calduta,mararul si patrunjelul tocate marunt,usturoiul zdrobit,sare,piper si se amesteca bine.Ideal ar fi sa amestecati cu mana.
Se inmoaie mana in putina apa si se modeleaza parjoalele cat de mari doriti si se aseaza pe un blat de lemn.
Aluatul se prepara din cele 3 oua batute bine cu sare si piper,dupa care se adauga bere si faina.Omogenizati bine pana rezulta un aluat grosut dar care sa curga.
Intr o tigaie se pune uleiul la incins.Se ia cate o parjoala, se da prin aluat si se pune in tigaie.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se

8 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute

Ciuperci umplute

Curatam ciupercile de pielita si le indepartam codita. Pregatim o tava cu hartie de copt, asezam

40 voturi    19 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Letitia Cosma , 29 septembrie 2013

    Buna ideea

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Arata bine. Trebuie incercat

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Buneeeeee!

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      Foarte bune,vreu si eu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru parjoale:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • faina
  • bere
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

1 vot    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Arata bine. Trebuie incercat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Creier pane