autor:

mac myra

» » Mancaruri cu carne

Parjoale in aluat de snitele

Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mac myra (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 septembrie 2013

Ingrediente
Pentru parjoale:, 1 kg carne tocata de vita, 2 cartofi, 1 morcov, 7-8 catei de usturoi, 2 felii de paine, marar, patrunjel, sare, piper, 2 oua, ulei, Pentru aluat:, 3 oua, faina, bere, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

1 vot

Mod de preparare

Intr un castron se pune carnea de vita tocata.Cartofii si morcovul se spala,se curata,se dau prin razatoarea mica si se adauga peste carne.Se pun si restul de ingrediente:ouale,painea inmuiata in apa calduta,mararul si patrunjelul tocate marunt,usturoiul zdrobit,sare,piper si se amesteca bine.Ideal ar fi sa amestecati cu mana.
Se inmoaie mana in putina apa si se modeleaza parjoalele cat de mari doriti si se aseaza pe un blat de lemn.
Aluatul se prepara din cele 3 oua batute bine cu sare si piper,dupa care se adauga bere si faina.Omogenizati bine pana rezulta un aluat grosut dar care sa curga.
Intr o tigaie se pune uleiul la incins.Se ia cate o parjoala, se da prin aluat si se pune in tigaie.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Gratar de porc cu cartofi aurii

Gratar de porc cu cartofi aurii

Feliile de carne se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, delikat, boia, se ung cu putin ulei si

5 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Lasagna cu legume si carne

Lasagna cu legume si carne

Sosul de rosii: ceapa se prajeste putin;peste,se pune carnea;cind carnea e prajita f.putin,se adauga

5 voturi    2 comentarii
4h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Letitia Cosma , 29 septembrie 2013

    Buna ideea

  • marta gabriela abdelhafiz

    marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Arata bine. Trebuie incercat

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Buneeeeee!

    • COSTEO

      COSTEO (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      Foarte bune,vreu si eu...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

1 vot

Ingrediente

  • Pentru parjoale:
  • 1 kg carne tocata de vita
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 7-8 catei de usturoi
  • 2 felii de paine
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • ulei
  • Pentru aluat:
  • 3 oua
  • faina
  • bere
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de mac myra
Chiftelute cu maioneza

Chiftelute cu maioneza

Morcovul si cartoful se curata si se dau pe razatoarea mica, felia de paine se inmoaie in lapte sau

10 voturi    7 comentarii
1h
Salate reci
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Pasta se pune la fiert in apa clocotita cu sare.Intre timp se pregateste sunculita:se taie cubulete

35 voturi    7 comentarii
15 min
Paste si pizza
Pui la cuptor cu cartofi

Pui la cuptor cu cartofi

Puiul se curata,se spala.Din usturoi,piper,delikat,sare,dafin si vin se face un bait in care se pune

3 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)

Arata bine. Trebuie incercat

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Rulou de carne de porc