autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

parjoale moldovenesti

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
500 g de carne tocata, 2 felii de paine, 3 oua, 1 leg de marar, 4-5 catei de usturoi, 1 cana cu ulei, 5 ling de faina, 3 ling cu pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

curata ceapa si caleste-o.adaug-o apoi in carnea tocata alaturi de painea inmuiata in apa si stoarsa,usturoi pisat,marar tocat,2 oua,sare si piper.amesteca bine,apoi foemeaza parjoale maricele.da-le prin faina,apoi prin ou batut si pesmet si prajeste-le.pune-le intr-un castron pe fundul caruia ai asezat servetele de hartie.ca garnitura prepara piure de cartofi sau de spanac si toarna deasupra putin mujdei de usturoi.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Trecem carnea prin mașina de tocat, de două ori chiar, pentru a deveni mai fină. A doua oară,

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 2 felii de paine
  • 3 oua
  • 1 leg de marar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 cana cu ulei
  • 5 ling de faina
  • 3 ling cu pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

97 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de praz cu limba si masline Mancare de praz cu limba si masline

Se fierbe separat limba și se curata de piele cu atentie. Intr-o cratiță se pune ceapă tocata cu 2 linguri de ulei si putina apa.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Shaorma cu tortilla si salata Shaorma cu tortilla si salata

Ptr shaorma: taiem pieptul de pui in fasii de 3-4 cm si se pun intr-un bol si se condimenteaza cu 1-2 linguri de ulei de masline, 1/2

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive
Pui cu legume in punga magica