autor:

ana catalina focsa

» » Mancaruri cu carne

parjoale moldovenesti

Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ana catalina focsa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
500 g de carne tocata, 2 felii de paine, 3 oua, 1 leg de marar, 4-5 catei de usturoi, 1 cana cu ulei, 5 ling de faina, 3 ling cu pesmet, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

curata ceapa si caleste-o.adaug-o apoi in carnea tocata alaturi de painea inmuiata in apa si stoarsa,usturoi pisat,marar tocat,2 oua,sare si piper.amesteca bine,apoi foemeaza parjoale maricele.da-le prin faina,apoi prin ou batut si pesmet si prajeste-le.pune-le intr-un castron pe fundul caruia ai asezat servetele de hartie.ca garnitura prepara piure de cartofi sau de spanac si toarna deasupra putin mujdei de usturoi.pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite

26 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Trecem carnea prin mașina de tocat, de două ori chiar, pentru a deveni mai fină. A doua oară,

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g de carne tocata
  • 2 felii de paine
  • 3 oua
  • 1 leg de marar
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 cana cu ulei
  • 5 ling de faina
  • 3 ling cu pesmet
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de ana catalina focsa
Omleta de cartofi

Omleta de cartofi

Se curata cartofii, se spala bine si se taie in bucatele mici. Acelasi lucru se face si cu ceapa.

96 voturi    31 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Cartofi noi cu unt si marar

Cartofi noi cu unt si marar

Cartofii noi se pun intr-un castron cu apa rece sau calduta, li se rade coaja subtire, se spala bine

9 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spuma de capsuni

Spuma de capsuni

Gelatina foi se inmoaie in apa rece. Galbenusurile se freaca cu zahar. Capsunile se spala, se taie

3 voturi    1 comentariu
30 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
“Bamyah”-Mancare de bame cu carne de vita-reteta specific arabeasca