autor:

Carp Elena Loredana

» » Mancaruri cu carne

Parjoale moldovenesti

Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carp Elena Loredana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2008

Ingrediente
Ingrediente, 500g carne de vita+porc 150g paine alba 2 oua 100g morcov 50g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit 50g faina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

27 voturi

Mod de preparare

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, morcovul, usturoiul si verdeata (care in prealabil au fost maruntite fin), se mai adauga paine inmuiata in apa si stoarsa foarte bine, piper, sare si ouale. Compozitia astfel obtinuta se portioneaza si se modeleaza in forme alungite. Acestea se trec apoi prin faina si se prajesc in ulei incins pe ambele parti pana se rumenesc. Parjoalele se servesc pe platou sau farfurie, pe frunze de salata, insotite de diferite garnituri.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjoale moldovenesti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Parjoale moldovenesti

Parjoale moldovenesti

Trecem carnea prin mașina de tocat, de două ori chiar, pentru a deveni mai fină. A doua oară,

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
chiftelute cu carne de curcan

chiftelute cu carne de curcan

Se toaca carnea ,se amesteca cu ceapa tocata ft fin,patrunjel tocat marunt,painea inmuiata si stoarsa

5 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Arata foarte bine parjoalele tale...La fel pregatesc si eu chiftelele...imi place sa fie totul crud ...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2009

    Arata foarte bine.

  • silviana maftei

    silviana maftei (Chef de cuisine) , 30 iunie 2008

    gusturile difera este tare adevarat,eu inabus ceapa in ulei si apa si parjoalele devin mai aromate,secretul asta l-am invatat de la o bucatareasa mai invarsta

Dificultate

Redusa

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 500g carne de vita+porc 150g paine alba 2 oua 100g morcov 50g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit 50g faina

Raporteaza reteta

Retete
de Carp Elena Loredana
Tort diplomat

Tort diplomat

Mod de preparareBlatul MOD DE PREPARARE -Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se bat cu

94 voturi    27 comentarii
3h
Torturi
Prajitura Georgiana

Prajitura Georgiana

Mod de preparareingredientele de mai sus se amesteca iar compozitia rezultata se rastoarna intr-o

72 voturi    25 comentarii
1h
Prajituri
Rulada Andreea

Rulada Andreea

Foaia de rulada: se separa ouale, se bate albusul cu 2 linguri de zahar iar galbenusul cu 1 lingura

18 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata foarte bine parjoalele tale...La fel pregatesc si eu chiftelele...imi place sa fie totul crud ...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Sarmale cu ciolan