1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa. Cartofii se spala, se curata de coaja, si se spala iarasi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Usturoiul se curata si se piseaza. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se spala.
2. Carnea tocata o amestecati cu un ou, cartofii rasi (de preferat pe razatoarea mica), usturoiul pisat, patrunjelul, sarea si piperul. Compozitia, se imparte in 20 de bucati, se modeleaza, folosind faina. Se dau prin ou batut, pesmet si se prajesc.
3. Se serveste cu garnituri diferite din legume sau cartofi si se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii