1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa. Cartofii se spala, se curata de coaja, si se spala iarasi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Usturoiul se curata si se piseaza. Patrunjelul se spala si se taie marunt. Carnea se spala.
2. Carnea tocata o amestecati cu un ou, cartofii rasi (de preferat pe razatoarea mica), usturoiul pisat, patrunjelul, sarea si piperul. Compozitia, se imparte in 20 de bucati, se modeleaza, folosind faina. Se dau prin ou batut, pesmet si se prajesc.
3. Se serveste cu garnituri diferite din legume sau cartofi si se servesc calde.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii