autor:

Fara foto

» » Aperitive

PARJOALE SURPRIZA

Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
compozitia:700gr carne tocata,4 oua,200gr parmigiano sau cascaval ras,100gr paine uscata faramitata,50ml lapte, cotto sau sunca de praga,4 oua fierte tari,mozzarella,ceapa verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face compozitia pentru parjoale si se pun in palma 2 linguri din compoztie se intinde si in mijloc se pune o felie de prsciuto cotto sau sunca, un sfert de ou si cate o bucatica de mozarella.Se ruleaza si se prinde bine sa nu se desprida si se turtesc utin sa le patrunda cand le prajim.se fac toate parjoalele si se prajesc p ambele parti la foc mic.Se servesc calde cu pireu sau cartofi pai.Imi cermii de scuze k nu am momentan fotografii dar arata super bine si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE SURPRIZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Vinete umplute

Vinete umplute

Urmarind o emisiune intr-una din zile am vazut aceasta reteta si mi-am spus ca trebuie neaparat sa

8 voturi    5 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Chiftelute din carne

Chiftelute din carne

Se spala, se lasa la scurs si apoi se toaca carnea. Odata cu carnea se toaca si ceapa, mararul si

2 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • compozitia:700gr carne tocata,4 oua,200gr parmigiano sau cascaval ras,100gr paine uscata faramitata,50ml lapte, cotto sau sunca de praga,4 oua fierte tari,mozzarella,ceapa verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciupercute cu carne de pui