PARJOALE SURPRIZA

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • compozitia:700gr carne tocata
  • 4 oua
  • 200gr parmigiano sau cascaval ras
  • 100gr paine uscata faramitata
  • 50ml lapte
  • sare
  • piper.umplutura:prosciuto cotto sau sunca de praga
  • 4 oua fierte tari
  • mozzarella
  • ceapa verde

Mod de preparare

Se face compozitia pentru parjoale si se pun in palma 2 linguri din compoztie se intinde si in mijloc se pune o felie de prsciuto cotto sau sunca, un sfert de ou si cate o bucatica de mozarella.Se ruleaza si se prinde bine sa nu se desprida si se turtesc utin sa le patrunda cand le prajim.se fac toate parjoalele si se prajesc p ambele parti la foc mic.Se servesc calde cu pireu sau cartofi pai.Imi cermii de scuze k nu am momentan fotografii dar arata super bine si sunt foarte gustoase.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise