autor:

Fara foto

» » Aperitive

PARJOALE SURPRIZA

Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
compozitia:700gr carne tocata,4 oua,200gr parmigiano sau cascaval ras,100gr paine uscata faramitata,50ml lapte, cotto sau sunca de praga,4 oua fierte tari,mozzarella,ceapa verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face compozitia pentru parjoale si se pun in palma 2 linguri din compoztie se intinde si in mijloc se pune o felie de prsciuto cotto sau sunca, un sfert de ou si cate o bucatica de mozarella.Se ruleaza si se prinde bine sa nu se desprida si se turtesc utin sa le patrunda cand le prajim.se fac toate parjoalele si se prajesc p ambele parti la foc mic.Se servesc calde cu pireu sau cartofi pai.Imi cermii de scuze k nu am momentan fotografii dar arata super bine si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE SURPRIZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Rulada de pui cu orez si ghebe in foietaj

Spalam ghebele si le punem in apa la desarat sau le puteti da cateva clocote sa iese sarea. Spalam

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de miel

Drob de miel

Tineti maruntaiele in apa rece cel putin 10 minute, apoi spalati-le in mai multe ape, storcand foarte

14 voturi    2 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • compozitia:700gr carne tocata,4 oua,200gr parmigiano sau cascaval ras,100gr paine uscata faramitata,50ml lapte, cotto sau sunca de praga,4 oua fierte tari,mozzarella,ceapa verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada mozaic din carne tocata