autor:

Fara foto

» » Aperitive

PARJOALE SURPRIZA

Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: roxana007 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 iulie 2009

Ingrediente
compozitia:700gr carne tocata,4 oua,200gr parmigiano sau cascaval ras,100gr paine uscata faramitata,50ml lapte, cotto sau sunca de praga,4 oua fierte tari,mozzarella,ceapa verde

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se face compozitia pentru parjoale si se pun in palma 2 linguri din compoztie se intinde si in mijloc se pune o felie de prsciuto cotto sau sunca, un sfert de ou si cate o bucatica de mozarella.Se ruleaza si se prinde bine sa nu se desprida si se turtesc utin sa le patrunda cand le prajim.se fac toate parjoalele si se prajesc p ambele parti la foc mic.Se servesc calde cu pireu sau cartofi pai.Imi cermii de scuze k nu am momentan fotografii dar arata super bine si sunt foarte gustoase.
Daca ti-a placut reteta noastra "PARJOALE SURPRIZA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Shaorma

Shaorma

Se face un aluat din ingredientele de mai sus. Dupa ce l-ati framantat NU il lasati sa creasca il

27 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Toba in stomac de porc

Toba in stomac de porc

Mod de preparare Fierbem toate ingredientele cu un praf de sare si 2 foi de dafin dupa care le

24 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • compozitia:700gr carne tocata,4 oua,200gr parmigiano sau cascaval ras,100gr paine uscata faramitata,50ml lapte, cotto sau sunca de praga,4 oua fierte tari,mozzarella,ceapa verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute cu piept de pui