autor:

Fara foto

» » Aperitive

Parjolute din carne de pui

Autor: dana0872 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dana0872 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 octombrie 2009

Ingrediente
500g Carne de pui tocata (eu am cumparat gata tocata, 1 ceapa, 1 morcov, 1 ou, patrunjel (frunze), pesmet, sare, piper, 1 catel de usturoi

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa si morcovul tocate marunt se pune pentru 2-3 min intr-o tigaie cu putin ulei dupa care se adauga si patrunjelul si usturoiul tocat. Intr-un castron se amesteca carnea, cu legumele, oul si 1-2 linguri de pesmet, sare si piper dupa gust. Se fac pirjolute, se dau putin prin pesmet si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Parjolute din carne de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de pui a la Nico

Rulada de pui a la Nico

Pieptul de pui se toaca marunt si se va marunti cu robotul pana va rezulta o pasta fina, se vor adauga

3 voturi    1 comentariu
50 min
Aperitive cu carne
Rulada de curcan cu legume

Rulada de curcan cu legume

Morcovul si telina se dau prin razatoarea mica si ceapa prin razatoarea mare. Se calesc in putin

1 vot    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de dana0872
Mancarica de mazare cu scarita de porc

Mancarica de mazare cu scarita de porc

Se taie scarita de porc bucati si se pune in tigaie la foc mic aproxinativ 6 - 7 minute. In tigaie,

3 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Musaca cu carne de pui

Musaca cu carne de pui

Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie

8 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
supa crema cu sfecla rosie

supa crema cu sfecla rosie

Se taie legumele si se pun la fiert in 3 l apa si sare. Dupa ce au fiert se dau prin blender. Separat

0 voturi    0 comentarii
45 min
Supe de legume
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon