Pasare la cuptor in punga koky

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pasare la cuptor in punga koky

Ingrediente

  • 1pasare de 1800gr
  • 1/4 pahar ulei de masline
  • 1-2 linguri paprica iute
  • 2-3 linguri paprica dulce
  • putina sare,piper
  • 1-2 linguri coriandu macinat
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie
  • ptr paste
  • 11/2 pahar de paste mici coapte ca forma de orez sau cuscus
  • 1 ceapa
  • putina supa
  • sare ,piper

Mod de preparare

Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face amestecul de ulei cu toate condimentele,su se unge bine pasarea cu ele si inauntr-ul pasarei,dupa care pun si lamaia taiata felii.Se pune pasarea in punga de koky se leaga cu sarma alaturata pungii si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se pune pasarea intr-o tava si se da la cuptor la 180 de grade ptr o ora sau pina cind infigind furculita simtim carnea moale.Cind este gata o scoatem din punga si o servim la masa. Este foarte gutoasa si nu iese uscata ci frageda caci punga de koky nu lasa ca carnea sa se usuce.Se poate servi cu paste ca cuscusul fierte si cu ceapa prajita.

ptr paste

Intr-o cratita sau o tigaie adinca se pune putin ulei,si se prajeste ceapa sa fie sticloasa, se adauga pastele si se prajesc putin amestecind tot timpul dupa care se adauga apa cit sa acopere complect pastele se adauga putin praf de supa sau daca aveti supa puteti adauga supa in loc de apa,putina sare si piper la gust.Se lasa sa dea in clocot si se face focul mic si se acopera pe jumatate si se lasa sa fiarba pina cind tot lichidul sa absorbit dar pastele nu sau prins de fund.Se amesteca putin sa se desprinda intre ele si se serveste ca garnitura la carne si la alte mincaruri.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie

Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...

Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazie
Gogosari in sos de mustar

Gogosari in sos de mustar

Reteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.

Gogosari in sos de mustar
Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste

Papricas cu pui de tara si galuste
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise