Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face amestecul de ulei cu toate condimentele,su se unge bine pasarea cu ele si inauntr-ul pasarei,dupa care pun si lamaia taiata felii.Se pune pasarea in punga de koky se leaga cu sarma alaturata pungii si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se pune pasarea intr-o tava si se da la cuptor la 180 de grade ptr o ora sau pina cind infigind furculita simtim carnea moale.Cind este gata o scoatem din punga si o servim la masa. Este foarte gutoasa si nu iese uscata ci frageda caci punga de koky nu lasa ca carnea sa se usuce.Se poate servi cu paste ca cuscusul fierte si cu ceapa prajita.
ptr paste
Intr-o cratita sau o tigaie adinca se pune putin ulei,si se prajeste ceapa sa fie sticloasa, se adauga pastele si se prajesc putin amestecind tot timpul dupa care se adauga apa cit sa acopere complect pastele se adauga putin praf de supa sau daca aveti supa puteti adauga supa in loc de apa,putina sare si piper la gust.Se lasa sa dea in clocot si se face focul mic si se acopera pe jumatate si se lasa sa fiarba pina cind tot lichidul sa absorbit dar pastele nu sau prins de fund.Se amesteca putin sa se desprinda intre ele si se serveste ca garnitura la carne si la alte mincaruri.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii