Pasarea se spala se curata de maruntaie dar se lasa intreaga neinpartita.Intr-o farfurie se face amestecul de ulei cu toate condimentele,su se unge bine pasarea cu ele si inauntr-ul pasarei,dupa care pun si lamaia taiata felii.Se pune pasarea in punga de koky se leaga cu sarma alaturata pungii si se inteapa din loc in loc cu furculita.Se pune pasarea intr-o tava si se da la cuptor la 180 de grade ptr o ora sau pina cind infigind furculita simtim carnea moale.Cind este gata o scoatem din punga si o servim la masa. Este foarte gutoasa si nu iese uscata ci frageda caci punga de koky nu lasa ca carnea sa se usuce.Se poate servi cu paste ca cuscusul fierte si cu ceapa prajita.
ptr paste
Intr-o cratita sau o tigaie adinca se pune putin ulei,si se prajeste ceapa sa fie sticloasa, se adauga pastele si se prajesc putin amestecind tot timpul dupa care se adauga apa cit sa acopere complect pastele se adauga putin praf de supa sau daca aveti supa puteti adauga supa in loc de apa,putina sare si piper la gust.Se lasa sa dea in clocot si se face focul mic si se acopera pe jumatate si se lasa sa fiarba pina cind tot lichidul sa absorbit dar pastele nu sau prins de fund.Se amesteca putin sa se desprinda intre ele si se serveste ca garnitura la carne si la alte mincaruri.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii