autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1 Pasare, 4-5 linguri cu ulei pentru prajit, 1 pahar vin alb sec, 1 pahar apa, 250 gr. ciuperci, 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde, 1 lingura faina, sare, piper, crutoane de paine prajita(optional)

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pasarea se curata, se spala bine si se transeaza. Bucatile de pasare se prajesc in ulei pana se fac aurii. Sarati, piperati, apoi adaugati 1 pahar de apa + 1 pahar de vin alb sec. Acoperiti totul si fierbeti 1 ora la foc mic.
Separat 250 gr. ciuperci curatate si spalate se taie felii si se calesc in ulei impreuna cu catelul de usturoi si patrunjelul tocat. Presarati o lingura de faina si adaugati din sosul lasat de friptura. Sosul se fierbe cam 30 minute la foc mic.
Puneti bucatile de pasare pe un platou fierbinte, inconjurati cu sosul de ciuperci si optional cu crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu morcovi

Piept de pui cu morcovi

Curatam pieptul de pui, il portionam si il punem la oparit cateva minute in apa cu putina sare. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Snitele cu ceapa si usturoi

Snitele cu ceapa si usturoi

Snitelele se sareaza si se bat, apoi se dau prin faina. Ceapa se curata, se taie pestisori si se

14 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 Pasare
  • 4-5 linguri cu ulei pentru prajit
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 pahar apa
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine prajita(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Placinta de primavara cu carne si aluat de casa