autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1 Pasare, 4-5 linguri cu ulei pentru prajit, 1 pahar vin alb sec, 1 pahar apa, 250 gr. ciuperci, 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde, 1 lingura faina, sare, piper, crutoane de paine prajita(optional)

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pasarea se curata, se spala bine si se transeaza. Bucatile de pasare se prajesc in ulei pana se fac aurii. Sarati, piperati, apoi adaugati 1 pahar de apa + 1 pahar de vin alb sec. Acoperiti totul si fierbeti 1 ora la foc mic.
Separat 250 gr. ciuperci curatate si spalate se taie felii si se calesc in ulei impreuna cu catelul de usturoi si patrunjelul tocat. Presarati o lingura de faina si adaugati din sosul lasat de friptura. Sosul se fierbe cam 30 minute la foc mic.
Puneti bucatile de pasare pe un platou fierbinte, inconjurati cu sosul de ciuperci si optional cu crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coaste de porc fierte in bere

Coaste de porc fierte in bere

Lasa coastele la marinat in bere circa 24-48 de ore sau, daca nu ai timp, pune-le la fiert in bere,

6 voturi    0 comentarii
4h
Mancaruri cu carne
RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

RULADA DE CURCAN UMPLUTA CU LEGUME

Pieptul de curcan se toaca prin masina de tocat, impreuna cu putina ceapa si verdeata.Apoi se amesteca

8 voturi    3 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 Pasare
  • 4-5 linguri cu ulei pentru prajit
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 pahar apa
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine prajita(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Chec aperitiv