autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1 Pasare, 4-5 linguri cu ulei pentru prajit, 1 pahar vin alb sec, 1 pahar apa, 250 gr. ciuperci, 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde, 1 lingura faina, sare, piper, crutoane de paine prajita(optional)

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pasarea se curata, se spala bine si se transeaza. Bucatile de pasare se prajesc in ulei pana se fac aurii. Sarati, piperati, apoi adaugati 1 pahar de apa + 1 pahar de vin alb sec. Acoperiti totul si fierbeti 1 ora la foc mic.
Separat 250 gr. ciuperci curatate si spalate se taie felii si se calesc in ulei impreuna cu catelul de usturoi si patrunjelul tocat. Presarati o lingura de faina si adaugati din sosul lasat de friptura. Sosul se fierbe cam 30 minute la foc mic.
Puneti bucatile de pasare pe un platou fierbinte, inconjurati cu sosul de ciuperci si optional cu crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cuburi si puneti-i la fiert in apa cu sare. Cat fierb cartofii

5 voturi    2 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Tartina maxi cu cartofi, branza si carnati

Se spala cartofii cu un buretel si se pun la fiert in coaja in apa rece cat sa-i acopere cu 2-3 cm. Se

18 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 Pasare
  • 4-5 linguri cu ulei pentru prajit
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 pahar apa
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine prajita(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Orez cu piept de gaina si legume in rola