Pasarea se curata, se spala bine si se transeaza. Bucatile de pasare se prajesc in ulei pana se fac aurii. Sarati, piperati, apoi adaugati 1 pahar de apa + 1 pahar de vin alb sec. Acoperiti totul si fierbeti 1 ora la foc mic.
Separat 250 gr. ciuperci curatate si spalate se taie felii si se calesc in ulei impreuna cu catelul de usturoi si patrunjelul tocat. Presarati o lingura de faina si adaugati din sosul lasat de friptura. Sosul se fierbe cam 30 minute la foc mic.
Puneti bucatile de pasare pe un platou fierbinte, inconjurati cu sosul de ciuperci si optional cu crutoane de paine prajita.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii