autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI

Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Jeaneta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 aprilie 2009

Ingrediente
1 Pasare, 4-5 linguri cu ulei pentru prajit, 1 pahar vin alb sec, 1 pahar apa, 250 gr. ciuperci, 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde, 1 lingura faina, sare, piper, crutoane de paine prajita(optional)

Dificultate: Medie Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Pasarea se curata, se spala bine si se transeaza. Bucatile de pasare se prajesc in ulei pana se fac aurii. Sarati, piperati, apoi adaugati 1 pahar de apa + 1 pahar de vin alb sec. Acoperiti totul si fierbeti 1 ora la foc mic.
Separat 250 gr. ciuperci curatate si spalate se taie felii si se calesc in ulei impreuna cu catelul de usturoi si patrunjelul tocat. Presarati o lingura de faina si adaugati din sosul lasat de friptura. Sosul se fierbe cam 30 minute la foc mic.
Puneti bucatile de pasare pe un platou fierbinte, inconjurati cu sosul de ciuperci si optional cu crutoane de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "PASARE (RATA) CU SOS DE CIUPERCI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Snitele din piept de pui in fulgi de porumb

Se taie carnea felii si se bate usor .Apoi se condimenteaza si se lasa sa stea 30 de minute in lapte.

14 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Aripi de raţă cu varză

Aripi de raţă cu varză

Se spală raţă şi se pune la fiert. Varza se toacă, se taie... cum o face fiecare pentru mâncarea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 Pasare
  • 4-5 linguri cu ulei pentru prajit
  • 1 pahar vin alb sec
  • 1 pahar apa
  • 250 gr. ciuperci
  • 1 catel usturoi, legatura patrunjel verde
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
  • crutoane de paine prajita(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de Jeaneta
SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

SARMALUTE CU URDA IN FOI DE STEVIE (2)

Se amesteca urda cu verdeata tocata, grisul, ouale, sare si piper. Frunzele de stevie se oparesc

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Kebab turcesc cu legume coapte Kebab turcesc cu legume coapte

Se amesteca carnea tocata cu boiaua afumata, fulgii de chili, sarea, piperul proaspat macinat si patrunjelul tocat marunt. Se pune

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana Muschiulet de porc in foietaj cu sos de ciuperci cu smantana

Rulourile: Spalam muschiuletul de porc, il stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem muschiuletul in bucati de 8-10 cm. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
“Tli Tli” cu pui-“ Tli Tli B’djedj”-reteta algeriana