autor:

ROXANA S

» » Dulciuri diverse

Pasca cu branza

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
Compozitia (4 pasti), 1.5kg branza vaci, 2 budinci vanilie, Stafide (tinute in coniac, de cu seara), Zahar vanilinat 3 pliculete, 6 oua, 400g zahar pudra, Aluat ( ptr. 10 pasti), -2kg faina, -10 oua, -300ml ulei, -1l lapte, -500g zahar, -Zahar vanilinat

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluat
Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit.
Laptele se pune la incalzit in care se adauga zaharul. Dupa ce a crescut maiaua, s framanta cu faina, laptele, uleiul si galbenusurile. Se lasa la crescut, dupa care se intinde si se pune in tavi.

compozitie
Se amesteca toate componentele cremei si se pun in tava unsa si tapetata dupa intinderea aluatului. Se unge pe deasupra cu ou batut si se baga la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pască cu brânză dulce

Pască cu brânză dulce

Pune într-un castron brânza şi mai mărunţeşte-o dacă este bulgări. Sparge ouăle şi separă

6 voturi    0 comentarii
2h
Prajituri
Pasca cu branza dulce

Pasca cu branza dulce

Aluat: Se fierb 200ml lapte, se ia de pe foc si se adauga 100gr faina amestecand foarte repede.

1 vot    0 comentarii
3h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • ROXANA S

    ROXANA S (Chef de cuisine) , 15 mai 2009

    Cu singuranta! Sa-ti trimit prin posta! :)

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

    Cred ca este tare gustoasa...

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Compozitia (4 pasti)
  • 1.5kg branza vaci
  • 2 budinci vanilie
  • Stafide (tinute in coniac
  • de cu seara)
  • Zahar vanilinat 3 pliculete
  • 6 oua
  • 400g zahar pudra
  • Aluat ( ptr. 10 pasti)
  • -2kg faina
  • -10 oua
  • -300ml ulei
  • -1l lapte
  • -500g zahar
  • -Zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

ROXANA S (Chef de cuisine)

Cu singuranta! Sa-ti trimit prin posta! :)

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Tarta cu ciocolata si banane