Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min.
Brânza se sfărâmă şi se amestecă cu ouăle,sarea,piperul,mărarul tocat şi ceapa verde tocată.
După ce a
crescut,aluatul se întinde în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină,se înţeapă cu furculiţa .Deasupra se toarnă compoziţia de brânză şi se unge cu oul bătut cu lapte şi amestecat cu chimion.
În cuptorul încins în prealabil,se lasă pasca la copt până se rumeneşte. Încercaţi din când în când,cu vârful unui băţ pentru frigărui dacă este coaptă.
Am respectat reţeta lui Sidy şi a ieşit perfect! Drept pentru care îi mulţumesc.
Bon appetit!
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii