autor:

danutza

» » Aperitive

Pasca cu branza sărată a la Sidy

Autor: danutza (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: danutza (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2011

Ingrediente
Blatul :, 500 gr. făină, 5 linguri ulei, 2 ouă întregi, sare, 25 gr.drojdie, 2oo ml.lapte călduţ, , Umplutura:, cca.5oo gr.brânză (urdă şi brânză dulce), 4 ouă, sare,piper, mărar proaspăt, o legătură ceapă verde, , 3 gălbenuşuri ,2 linguri lape şi chimion pentru uns

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min.

Brânza se sfărâmă şi se amestecă cu ouăle,sarea,piperul,mărarul tocat şi ceapa verde tocată.

După ce a

crescut,aluatul se întinde în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină,se înţeapă cu furculiţa .Deasupra se toarnă compoziţia de brânză şi se unge cu oul bătut cu lapte şi amestecat cu chimion.

În cuptorul încins în prealabil,se lasă pasca la copt până se rumeneşte. Încercaţi din când în când,cu vârful unui băţ pentru frigărui dacă este coaptă.

Am respectat reţeta lui Sidy şi a ieşit perfect! Drept pentru care îi mulţumesc.

Bon appetit!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu branza sărată a la Sidy" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Foietajulse lasa la temperatura camerei sa se dezghete Spanacul scurs se amesteca cu branza rasa,

7 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Tarta cu branzeturi si crusta de porumb cu oua

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Cernem faina intr-un bol, punem sarea. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2017

    o reteta buna pentru sarbatoarea ce vine.

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Bravo Dana !!! Tare faina a iesit. Ma bucur ca ati fost multumiti de ea.... Te tzuc !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Delicioasa si frumoasa pasca...Felicitati !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

14 voturi

Ingrediente

  • Blatul :
  • 500 gr. făină
  • 5 linguri ulei
  • 2 ouă întregi
  • sare
  • 25 gr.drojdie
  • 2oo ml.lapte călduţ
  • Umplutura:
  • cca.5oo gr.brânză (urdă şi brânză dulce)
  • 4 ouă
  • sare,piper
  • mărar proaspăt
  • o legătură ceapă verde
  • 3 gălbenuşuri ,2 linguri lape şi chimion pentru uns

Raporteaza reteta

Retete
de danutza
Placinta cu spanac si branza

Placinta cu spanac si branza

Se framanta un aluat din ingredientele pt foi,se lasă la crescut si se imparte în două. Se intinde

1 vot    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Orez cu legume

Orez cu legume

Se incinge o cantitate mică de ulei într-o tigaie (de preferinţă tip wok), se prajesc usor cuisoarele

7 voturi    0 comentarii
30 min
Retete vegetariene
Salată rapidă de dovlecei

Salată rapidă de dovlecei

Dovleceii se spală,se curăţă de coajă,se taie în două şi se scobesc de miez(de aceea se pot

10 voturi    1 comentariu
35 min
Salate de legume

mira (Chef de cuisine)

o reteta buna pentru sarbatoarea ce vine.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
“Labaneh” cu chili-“Labaneh harra”