autor:

ROXANA S

» » Dulciuri diverse

Pasca cu cacao

Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ROXANA S (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 24 aprilie 2009

Ingrediente
Aluat ( ptr. 10 pasti), -2kg faina, -10 oua, -300ml ulei, -1l lapte, -500g zahar, -Zahar vanilinat, , Compozitie (4 pasti), 2 kg samntana, 2 budinci vanilie, Stafide (tinute in coniac, de cu seara), Zahar vanilinat 3 pliculete, 6 oua, 400g zahar pudra, Cacao

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Aluat
Se face maia din 2 cubulete drojdie proaspata, ce de dizolva in apa calda, se adauga si un pic de faina si se lasa la dospit.
Laptele se pune la incalzit in care se adauga zaharul. Dupa ce a crescut maiaua, s framanta cu faina, laptele, uleiul si galbenusurile. Se lasa la crescut, dupa care se intinde si se pune in tavi.

compozitie
Se amesteca toate componentele cremei si se pun in tava unsa si tapetata dupa intinderea aluatului. Se baga la cuptor
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca cu cacao" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu aluat de cacao si branza dulce

Pasca cu aluat de cacao si branza dulce

Mod de pregatire pentru aluat: -Se cerne faina de grau intr-un vas,peste faina se adauga drojdia

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao

Pasca cu branza dulce si aluat cu cacao

Se pune faina intr-un vas, peste faina in care se amesteca praful de copt, sare,cacao si zaharul,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 martie 2012

    Tare buna trebuie sa iasa...

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 25 mai 2010

    Foarte buna!

  • Fara foto

    Roxana S , 25 mai 2010

    Cu siguranta foarte buna! :))))

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • Aluat ( ptr. 10 pasti)
  • -2kg faina
  • -10 oua
  • -300ml ulei
  • -1l lapte
  • -500g zahar
  • -Zahar vanilinat
  • Compozitie (4 pasti)
  • 2 kg samntana
  • 2 budinci vanilie
  • Stafide (tinute in coniac
  • de cu seara)
  • Zahar vanilinat 3 pliculete
  • 6 oua
  • 400g zahar pudra
  • Cacao

Raporteaza reteta

Retete
de ROXANA S
Pizza cu piept de pui si keizer

Pizza cu piept de pui si keizer

Umplutura: pieptul de pui fiert se taie bucatele se amesteca cu keizerul, de asemenea taiat bucatele,

17 voturi    0 comentarii
20 min
Paste si pizza
Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prajitura Rigo-Jancsi Alis

Prima data se prepara crema. Se pune la fiert la bain-marie, dupa fierbere se adauga cicolata rupta

26 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tiramisu Exquisa

Tiramisu Exquisa

Se bate frisca Hulala. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cel vanilinat. Galbenusurile se

7 voturi    2 comentarii
20 min
Prajituri

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare buna trebuie sa iasa...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Prajitura cu crema de lapte si cocos