autor:

maria mihalache

» » , Retete de Pasti, Dulciuri diverse

Pasca fara aluat

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 decembrie 2013

Ingrediente
8 oua, 8 linguri smantana grasa, 11 linguri zahar, 11 linguri faina, 11 linguri branza dulce de vaci grasa, 3 plicuri zahar vanilat, coaja rasa de la o lamaie, esenta de vanilie, 1 plic praf de copt, unt pentru uns forma, La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf.Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Folosim 6 oua.Separam albusurile de galbenusuri.Albusurile le amestecam cu zaharul si zaharul vanilat si mixam circa 10 min. dupa care incorporam pe rand smantana,branza,galbenusurile si mai apoi faina in care am amestecat praful de copt.Adaugam esenta de vaniliesi coaja de lamaie si amestecam bine.Ungem o tava rotunda cu unt si o tapetam cu faina si turnam compozitia.Batem bine celelalte 2 oua cu un praf de faina si adaugam deasupra compozitiei.Dam la cuptor pentru circa 45 min.Scoatem pasca din cuptor,o lasam sa se raceasca dupa care o taiem.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca super fina fara aluat

Pasca super fina fara aluat

Pentru inceput, separam ouale, iar albusurile le dam la frigider. Crema de branza o mixam cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Pasca marmorata (fara aluat)

Pasca marmorata (fara aluat)

Si cum pasca nu poate lipsi de pe masa de Paste, am inventat o reteta pe gustul meu. Punem ouale

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 8 oua
  • 8 linguri smantana grasa
  • 11 linguri zahar
  • 11 linguri faina
  • 11 linguri branza dulce de vaci grasa
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • coaja rasa de la o lamaie
  • esenta de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • unt pentru uns forma
  • La absolut toate ingredientele lingurile sunt cu varf.Daca doriti mai dulce atunci puteti pune mai mult zahar.

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Cheesecake cu gem de capsuni