Pasca fara aluat

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Pasca fara aluat

Ingrediente

  • 700 g branza dulce de vacI
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Mod de preparare

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si untul la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise