autor:

amalia

» » Dulciuri diverse

Pasca fara aluat

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Ingrediente
700 g branza dulce de vacI, 6 oua mari, 400 g smantana, 200 g unt, 200 g zahar, 8 linguri faina, 200 g stafide, 2 pliculete zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si untul la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pasca fara aluat, cu ciocolata

Pasca fara aluat, cu ciocolata

Separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile cu zaharul (adaugat in ploaie), pana obtinem

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Galina Rot , 27 aprilie 2015

    deliciosa

  • Fara foto

    Dorina Sadagurschi , 20 aprilie 2015

    Am facut aceasta reteta de pasca si va spun ca este DELICIOASA!!! Multumesc ...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

  • 700 g branza dulce de vacI
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul

3 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Tarta Rapsodia Tarta Rapsodia

Lasi aluatul la dezghetat la temperatura camerei. Întinzi aluatul într-o formă de tartă unsă cu unt, o dai la cuptor

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura cu branza si stafide Prajitura cu branza si stafide

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile. Se adauga albusurile

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mousse au chocolat