autor:

amalia

» » Dulciuri diverse

Pasca fara aluat

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Ingrediente
700 g branza dulce de vacI, 6 oua mari, 400 g smantana, 200 g unt, 200 g zahar, 8 linguri faina, 200 g stafide, 2 pliculete zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

22 voturi

Mod de preparare

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si untul la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca fara aluat cu merisoare

Pasca fara aluat cu merisoare

Se bat ouale cu zaharul si vanilia, pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda,

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Se bat ouale cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda va

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Galina Rot , 27 aprilie 2015

    deliciosa

  • Fara foto

    Dorina Sadagurschi , 20 aprilie 2015

    Am facut aceasta reteta de pasca si va spun ca este DELICIOASA!!! Multumesc ...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

22 voturi

Ingrediente

  • 700 g branza dulce de vacI
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul

3 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Mini prajiturele de ciocolata