autor:

amalia

» » Dulciuri diverse

Pasca fara aluat

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Ingrediente
700 g branza dulce de vacI, 6 oua mari, 400 g smantana, 200 g unt, 200 g zahar, 8 linguri faina, 200 g stafide, 2 pliculete zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

24 voturi

Mod de preparare

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si untul la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca (fara aluat)

Pasca (fara aluat)

Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt,

97 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Pasca super fina fara aluat

Pasca super fina fara aluat

Pentru inceput, separam ouale, iar albusurile le dam la frigider. Crema de branza o mixam cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Galina Rot , 27 aprilie 2015

    deliciosa

  • Fara foto

    Dorina Sadagurschi , 20 aprilie 2015

    Am facut aceasta reteta de pasca si va spun ca este DELICIOASA!!! Multumesc ...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

24 voturi

Ingrediente

  • 700 g branza dulce de vacI
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

1 vot    0 comentarii
4h
Torturi
CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul

3 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Ciocolată de casă