autor:

amalia

» » Dulciuri diverse

Pasca fara aluat

Autor: amalia (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: amalia (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Ingrediente
700 g branza dulce de vacI, 6 oua mari, 400 g smantana, 200 g unt, 200 g zahar, 8 linguri faina, 200 g stafide, 2 pliculete zahar vanilinat

Dificultate: Redusa Timp: 2h

26 voturi

Mod de preparare

Punem ouale intr-un castron suficient de mare, adaugam zaharul si zaharul vanilinat si batem bine totul cu un tel.

Adaugam branza sfaramata si untul la temperatura camerei, omogenizand foarte bine amestecul.

Adaugam apoi faina, putin cate putin si amestecam bine. La final adaugam smantana si apoi stafidele.

Punem compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu hartie pentru copt si o dam la cuptor, la foc mic pentru 60 de minute ( cuptorul a fost incins inainte).
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Pasca cu branza si visine ,fara aluat

Galbenusurile se separa de albusuri si de amesteca cu zaharul,se adauga smantana apoi praful de copt.Peste

7 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

Pasca fara aluat, cu nuca de cocos

1. Preincalzim cuptorul la 180 grade C. 2. Intr-un vas amestecam branza, ricotta, laptele praf,

0 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Galina Rot , 27 aprilie 2015

    deliciosa

  • Fara foto

    Dorina Sadagurschi , 20 aprilie 2015

    Am facut aceasta reteta de pasca si va spun ca este DELICIOASA!!! Multumesc ...

Dificultate

Redusa

Timp

2h

26 voturi

Ingrediente

  • 700 g branza dulce de vacI
  • 6 oua mari
  • 400 g smantana
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 8 linguri faina
  • 200 g stafide
  • 2 pliculete zahar vanilinat

Raporteaza reteta

Retete
de amalia
Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Cheesecake cu ciocolata (la rece)

Biscuitii digestivi se sfarama si apoi se adauga margarina topita. Amesteci bine pana cand obtii

24 voturi    1 comentariu
4h
Dulciuri diverse
TORT FESTIV DE REVELION

TORT FESTIV DE REVELION

1. Blat: Galbenusurile le freci spuma impreuna cu praful de sare si zaharul. Apoi bati albusurile

2 voturi    0 comentarii
4h
Torturi
CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

CORONITA - APERITIV PENTRU CRACIUN

Carnea tocata o amesteci cu sarea, piperul, boiaua ( toate dupa gust), ouale crude , pesmetul , patrunjelul

4 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Craciun
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Trandafiri din uscatele Trandafiri din uscatele

Untul se freaca cu faina intre palme sa se disperseze bine, fara sa ramana bucatele mici de unt. Apoi se adauga galbenusurile, smantana,

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Gogosi (reteta bunicii) Gogosi (reteta bunicii)

Drojdia se inmoaie in putin lapte, apoi se pune intr-un bol mai mare faina se face o gaura in miljocul faini unde se pune oul, zaharul,

41 voturi    4 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de menta