autor:

CRISTESCU IULIANA

» » , Retete de Pasti, Dulciuri diverse

Pasca fara aluat

Autor: CRISTESCU IULIANA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 iunie 2020

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: CRISTESCU IULIANA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 iunie 2020

Ingrediente
800 gr branza vaci grasa, 5 oua, 1 plic zahar vanilat, 50 gr zahar (sau mai mult depinde dupa gustul fiecaruia), 200 gra stafide inmuiate in esenta de rom (merisoare) sau mai putine (depinde de gust ), 150 gr unt moale spre topit, 4 linguri de faina (sau 2 lg faina si 2 lg gris), esente dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se incorporeze bine, apoi adaugi faina treptata cate o lingura incorporezi bine totul. Se adauga si o lingurita de coaja rasa de lamaie si stafidele pe care le amesteci in compozitie la sfarsit. Puneti in tava la cuptor pana se rumeneste, 35-40 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pasca fara aluat

Pasca fara aluat

Se bat ouale cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul. Se adauga branza (daca se pune urda va

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Pasca (fara aluat)

Pasca (fara aluat)

Se amesteca branza, zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie, praful de budinca, praful de copt,

108 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 800 gr branza vaci grasa
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr zahar (sau mai mult depinde dupa gustul fiecaruia)
  • 200 gra stafide inmuiate in esenta de rom (merisoare) sau mai putine (depinde de gust )
  • 150 gr unt moale spre topit
  • 4 linguri de faina (sau 2 lg faina si 2 lg gris)
  • esente dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de CRISTESCU IULIANA
Covrigi de primavara

Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Biscuiti cu parmezan

Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Chec cu lapte condensat

Chec cu lapte condensat

Mixez laptele condensat si ouale, apoi adaug drojdia uscata si 50 ml unt topit. Mixez bine, iar

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Rulada cu bureti (opintici) Rulada cu bureti (opintici)

Intr-un vas se pun untura, smantana, praful de copt, oul, sarea, faina de grau si se framanta aluatul pana se dezlipeste de pe maini.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Pasca