Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Pasca fara aluat

Ingrediente

  • 800 gr branza vaci grasa
  • 5 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 50 gr zahar (sau mai mult depinde dupa gustul fiecaruia)
  • 200 gra stafide inmuiate in esenta de rom (merisoare) sau mai putine (depinde de gust )
  • 150 gr unt moale spre topit
  • 4 linguri de faina (sau 2 lg faina si 2 lg gris)
  • esente dupa gust

Mod de preparare

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se incorporeze bine, apoi adaugi faina treptata cate o lingura incorporezi bine totul. Se adauga si o lingurita de coaja rasa de lamaie si stafidele pe care le amesteci in compozitie la sfarsit. Puneti in tava la cuptor pana se rumeneste, 35-40 minute.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor