Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
1 kg. branza de vaci, 7-8 oua, 300 gr.zahar, 200 gr.stafide, 1 pachet budinca vanilie, coaja rasa de portocala, coaja rasa de lamaie
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Ouale + zahar + praful de budinca se amesteca cu mixerul cateva minute dupa care se incorporeaza branza de vaci si se mixeaza.La urma se incorporeaza stafidele si se mai amesteca putin.Stafidele se pun la inmuiat in rom.
Intr-o tava unsa si tapetata se pune aluatul.Se opreste 2-3 linguri de aluat care se amesteca cu o lingura de cacao si se pune in zig-zag peste compozitia din tava.Se da la cuptor circa 20-30 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara faina" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca
3 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Intr-un vas se freaca untul cu zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Apoi se adauga cele 2 oua
93 voturi
17 comentarii
2h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate