autor:

Fara foto

» » , Retete de Pasti, Dulciuri diverse

Pasca fara faina

Autor: Georgeta Ciorita (Maestru bucatar)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgeta Ciorita (Maestru bucatar)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
1 kg. branza de vaci, 7-8 oua, 300 gr.zahar, 200 gr.stafide, 1 pachet budinca vanilie, coaja rasa de portocala, coaja rasa de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Ouale + zahar + praful de budinca se amesteca cu mixerul cateva minute dupa care se incorporeaza branza de vaci si se mixeaza.La urma se incorporeaza stafidele si se mai amesteca putin.Stafidele se pun la inmuiat in rom.
Intr-o tava unsa si tapetata se pune aluatul.Se opreste 2-3 linguri de aluat care se amesteca cu o lingura de cacao si se pune in zig-zag peste compozitia din tava.Se da la cuptor circa 20-30 minute
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca fara faina" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Pasca cu branza fara faina

Pasca cu branza fara faina

In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Placinta cu branza aromata/Pasca fara aluat

Foile de placinta se scot de la congelator cu 1-2 ore inainte. Branza se piseaza cu furculita si

12 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 19 mai 2013

    Delicioasa pasca ta si foarte usoara cobor reteta caci merita incercata imi plac lucruri care nu contin multa faina sa nu fie greu-felicitari.

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 1 kg. branza de vaci
  • 7-8 oua
  • 300 gr.zahar
  • 200 gr.stafide
  • 1 pachet budinca vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • coaja rasa de lamaie

Raporteaza reteta

kok miori

kok miori (Chef de cuisine)

Delicioasa pasca ta si foarte usoara cobor reteta caci merita incercata imi plac lucruri care nu contin multa faina sa nu fie greu-felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu unt si fulgi de ovaz