Ouale + zahar + praful de budinca se amesteca cu mixerul cateva minute dupa care se incorporeaza branza de vaci si se mixeaza.La urma se incorporeaza stafidele si se mai amesteca putin.Stafidele se pun la inmuiat in rom.
Intr-o tava unsa si tapetata se pune aluatul.Se opreste 2-3 linguri de aluat care se amesteca cu o lingura de cacao si se pune in zig-zag peste compozitia din tava.Se da la cuptor circa 20-30 minute
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii