autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pasca moderna cu branza

Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
750 gr branza dulce, 250 ml lapte, 150 gr zahar pudra, 5 oua, intaritor pentru prajituri (Dr. Oetker)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se aseaza intr-un castron.Se amesteca cu mixerul aproximativ 30 sec. la treapta 1 si apoi 3 min. la treapta 3.
Compozitia se toarna intr-o forma de copt si se pune la cuptor 60-70 min. la temperatura de 160°C.Optional, in compozitia de branza se pot adauga si stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca moderna cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Crema de zahar ars

Crema de zahar ars

Puneti 200 g zahar intr-o craticioara mai inaltuta (18-20 cm diametru) si caramelizati-l pe flacara

81 voturi    26 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tort cu capsuni si glazura de ciocolata

Tort cu capsuni si glazura de ciocolata

Blatul: Intr-un bol mixam ouale cu zaharul spuma. Adaugam uleiul si apa minerala. Apoi incorporam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750 gr branza dulce
  • 250 ml lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 5 oua
  • intaritor pentru prajituri (Dr. Oetker)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

0 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de cirese amare cu aroma de menta Dulceata de cirese amare cu aroma de menta

Se scot samburii de la cirese, se masoara, la doua cani de cirese fara samburi pline varf se adauga o cana rasa de zahar, se adauga

0 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Branzoaice