autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Pasca moderna cu branza

Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anabubu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 martie 2009

Ingrediente
750 gr branza dulce, 250 ml lapte, 150 gr zahar pudra, 5 oua, intaritor pentru prajituri (Dr. Oetker)

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Toate ingredientele se aseaza intr-un castron.Se amesteca cu mixerul aproximativ 30 sec. la treapta 1 si apoi 3 min. la treapta 3.
Compozitia se toarna intr-o forma de copt si se pune la cuptor 60-70 min. la temperatura de 160°C.Optional, in compozitia de branza se pot adauga si stafide.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasca moderna cu branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Zaharul si apa se pun la fiert pana devin un sirop gros asemanator la consistenta cu mierea. Se adauga

21 voturi    15 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Chec cu cacao si nuca

Chec cu cacao si nuca

Se pune zaharul ,laptele si margarina intr-o cratita pe foc si se lasa sa fiarba amestecand usor

7 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 750 gr branza dulce
  • 250 ml lapte
  • 150 gr zahar pudra
  • 5 oua
  • intaritor pentru prajituri (Dr. Oetker)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Bile de cocos cu ciocolată