Se urmeaza toate instructiunile de la cozonacul traditional. Se lasa la crescut. Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda de 2-3 cm grosime. Se pune foaia in forma bine unsa cu margarina. Din treimea ramasa se impleteste un colac de dimensiune formei pentru pasca, o forma care poate avea 20 cm diametru. Se lasa la crescut fara umplutura. Inainte de a fi data la cuptor se pune umplutura care a fost realizata prin omogenizarea componentelor. Se da la cuptor max 55 minute. Se testeaza cu o scobitoare cand este gata. Se lasa la racit in forma.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii