Se urmeaza toate instructiunile de la cozonacul traditional. Se lasa la crescut. Din 2/3 din coca se intinde o foaie rotunda de 2-3 cm grosime. Se pune foaia in forma bine unsa cu margarina. Din treimea ramasa se impleteste un colac de dimensiune formei pentru pasca, o forma care poate avea 20 cm diametru. Se lasa la crescut fara umplutura. Inainte de a fi data la cuptor se pune umplutura care a fost realizata prin omogenizarea componentelor. Se da la cuptor max 55 minute. Se testeaza cu o scobitoare cand este gata. Se lasa la racit in forma.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii