pasca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1kg.branza de vaci;300zahar pudrA;O LAMIIE;stafide;un praf de copt;8 oua;4 -5linguri gris un plic zahar vanilat sare.

Mod de preparare

bati ouale bine de tot adugi branza farimitata si un praf de sare.adugi zaharul pudra si cel vanilat si bati pina se topeste.adaugi stafidele;praful de copt si coaja rasa de lamiie.amesteci bine dupa care dai de o parte 4-5 linguri din compozitieiar in restul de compozitieadaugi grisul pina obtii un aluat moale.ungi tava cu ulei si o tapetezi cu faina apoi torni aluatul cel moale.dupa 25-30 minute o scoti si o ungi cu branza pastrata .o poti servi ca atare sau o mai poti pune 5 minute la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise