autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pasta cu branza FAGARAS

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
branza de vaci, branza telemea de oi, unt, smantana, boia de ardei dulce, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Branza se amesteca cu unt, smanatana si boia, pana ce se obtine o pasta omogena. Pasta obtinuta se aranjeaza pe frunze de salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta cu branza FAGARAS" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Panini integrale

Panini integrale

Se amesteca cele 2 tipuri de faina;se dizolva drojdia in putina apa calda cu lingurita de zahar;se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere

Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari,

3 voturi    11 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • branza de vaci
  • branza telemea de oi
  • unt
  • smantana
  • boia de ardei dulce
  • salata verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Saratele din aluat de foietaj cu sos de rosii picant