autor:

Anonim

» » Aluaturi si Foietaje

pasta cu branza si cascaval

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 august 2008

Ingrediente
branza, cascaval, unt, boia de ardei dulce

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Branza si cascavalul se amesteca cu boia si unt si se obtine o pasta omogena. Pasta se aseaza pe hartie de pergament sau celofan. Se ruleaza si se patreaza la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "pasta cu branza si cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

22 voturi    16 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

35 voturi    27 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • branza
  • cascaval
  • unt
  • boia de ardei dulce

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Placinte ardelenesti, umplute cu cartofi copti si aroma de ceapa