Ardeii se coc, se curata de pielite si seminte si se dau prin maisna de tocat;
Aceasta pasta de ardei se amesteca cu mierea, mustarul, uleiul, boiaua, sare si piper;
Se fierbe pana devine mai concistenta;
Se toarna pasta calda de ardei in borcane, se leaga cu celofan dublu sau se capseaza si se fierb la bain-marie timp de 20 de minute;
Se lasa sa se raceasca pana a doua zi dupa care se depoziteaza la loc racoros.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii