Pasta de ardei capia pentru iarna

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg ardei capia
  • 2 linguri miere
  • 2 linguri mustar
  • 2 linguri boia dulce
  • 200 ml ulei
  • piper, sare

Mod de preparare

Ardeii se coc, se curata de pielite si seminte si se dau prin maisna de tocat;

Aceasta pasta de ardei se amesteca cu mierea, mustarul, uleiul, boiaua, sare si piper;

Se fierbe pana devine mai concistenta;

Se toarna pasta calda de ardei in borcane, se leaga cu celofan dublu sau se capseaza si se fierb la bain-marie timp de 20 de minute;

Se lasa sa se raceasca pana a doua zi dupa care se depoziteaza la loc racoros.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise