autor:

Varadi Silvia

» » Conserve si muraturi

Pasta de ardei capia si gogosari

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
3 kg aredi capia, 3 kg gogosari, 3 kg rosii, 1 kg ceapa rosie, 6-8 linguri sare neiodata

Dificultate: Redusa Timp: 5h

7 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala bine, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Se pune amestecul intr-o oala de inox, se adauga sarea (care poate fi pusa in functie de gustul fiecaruia, dar nu mai mult de 8 linguri) si se pune la foc mic pana scade toata zeama. Se umplu apoi sticlele sau borcane, dupa preferinta, se inchid ermetic si se baga in cuptorul incins, dar fara foc, sa se sterilizeze. Se scot cand s-au racit si se pun in camara. Aceasta pasta este foarte buna pentru tocanite si fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei capia si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Pasta de gogosari si ardei capia

Pasta de gogosari si ardei capia

Se pune uleiul intr-o cratita incapatoare care se pune pe foc,(daca aveti este bine sa puneti o plita

12 voturi    3 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Rosii uscate in ulei

Rosii uscate in ulei

Deci: simplu ca buna ziua! Iei rosiile, le speli, le tai felii, dar ai grija sa pastrezi cam aceeasi

28 voturi    17 comentarii
4h
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Foarte bun pt iarna!

  • dana0872 (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    super reteta....si interesent mod de a steriliza fara foc

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    Gospodinelor, aţi umplut cămările!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Fekicitari! Pacat ca am terminat capitolul conserve. Am sa fac la anu

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      O bunatate si ai toata iarna,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5h

7 voturi

Ingrediente

  • 3 kg aredi capia
  • 3 kg gogosari
  • 3 kg rosii
  • 1 kg ceapa rosie
  • 6-8 linguri sare neiodata

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun pt iarna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Zarzavat pentru iarna Zarzavat pentru iarna

Toate aceste legume, spalate, curatate si taiate, se cantaresc si la fiecare kilogram de legume curatate, se adauga 20 gr sare pentru

77 voturi    31 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Bulion aromat cu ardei Bulion aromat cu ardei

Rosiile se spala, se taie in sferturi, eliminandu-le codita si se pun intr-un tuci mare. Ardeii se taie pe jumatate, se curata de

4 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Gem de caise