autor:

Varadi Silvia

» » Conserve si muraturi

Pasta de ardei capia si gogosari

Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Varadi Silvia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
3 kg aredi capia, 3 kg gogosari, 3 kg rosii, 1 kg ceapa rosie, 6-8 linguri sare neiodata

Dificultate: Redusa Timp: 5h

7 voturi

Mod de preparare

Se curata legumele si se spala bine, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Se pune amestecul intr-o oala de inox, se adauga sarea (care poate fi pusa in functie de gustul fiecaruia, dar nu mai mult de 8 linguri) si se pune la foc mic pana scade toata zeama. Se umplu apoi sticlele sau borcane, dupa preferinta, se inchid ermetic si se baga in cuptorul incins, dar fara foc, sa se sterilizeze. Se scot cand s-au racit si se pun in camara. Aceasta pasta este foarte buna pentru tocanite si fripturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de ardei capia si gogosari" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Conserve si muraturi
Pasta de gogosari si ardei capia

Pasta de gogosari si ardei capia

Se pune uleiul intr-o cratita incapatoare care se pune pe foc,(daca aveti este bine sa puneti o plita

12 voturi    3 comentarii
3h 45 min
Conserve si muraturi
Castraveciori dupa reteta bulgareasca

Castraveciori dupa reteta bulgareasca

Castraveciorii se spala bine in multe ape. Se lasa de seara pana a doua zi in apa (se poate arunca

89 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Foarte bun pt iarna!

  • Fara foto

    dana0872 (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    super reteta....si interesent mod de a steriliza fara foc

  • mariana scarlat

    mariana scarlat (Chef de cuisine) , 18 octombrie 2009

    Gospodinelor, aţi umplut cămările!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 octombrie 2009

      Fekicitari! Pacat ca am terminat capitolul conserve. Am sa fac la anu

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

      O bunatate si ai toata iarna,felicitari.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

5h

7 voturi

Ingrediente

  • 3 kg aredi capia
  • 3 kg gogosari
  • 3 kg rosii
  • 1 kg ceapa rosie
  • 6-8 linguri sare neiodata

Raporteaza reteta

Retete
de Varadi Silvia
CANNELLONI CU CARENE DE VITA

CANNELLONI CU CARENE DE VITA

Intr-o cratita se pune untul cu uleiul,se toaca ceapa marunt si se pune la calit cateva minute sa

4 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Paste si pizza
ALBINITA

ALBINITA

Foi:intr-o cratita se pune zaharul si se amesteca cu oul,apoi se pune la foc mic si se adauga laptele

20 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
CIORBA RADAUTEANA

CIORBA RADAUTEANA

Se spala puiul si se pune intr-o oala de 3l cu apa si se pune la foc,dupa ce se ia spuma se adauga

32 voturi    8 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte bun pt iarna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Conserve si muraturi

Castraveti murati in saramura Castraveti murati in saramura

Castravetii se spala ,se pun in apa rece putin sarata (10 g sare la litru de apa) si se tin cam 3 ore (devin elastici ) . Dupa asta

175 voturi    44 comentarii
50h
Conserve si muraturi
Dulceaţă de căpsuni reţetă Dulceaţă de căpsuni reţetă

E vremea căpșunilor, dragii mei!!! Ce poate fi mai delicios decât o felie de pâine cu unt și dulceață de căpșuni

7 voturi    1 comentariu
3h 30 min
Conserve si muraturi
Zacusca pentru iarna