Mod de preparare
Se spala avocado. Se cresteaza pe lungime, apoi se misca usor stanga-dreapta, astfel incat sa iasa jumatatile. Apoi se scoate, cu ajutorul unei linguri, samburele dur (acesta se poate planta). Se curata de coaja avocado. dupa care miezul se stropeste cu suc de lamaie, ca sa nu se oxideze.
Se baga in blender avocado. Piureul se amesteca cu ceapa(spalata si tocata fin). SE adauga dupa gust condimente. Pasta de avocado se poate servi pe paine ptajita. Constituite un aperitiv delicios, dar se poate servi si la micul dejun. Pasta de avocado este consistenta, asta pentru ca avocado sau "untul vegetal" contine foarte multe grasimi bune sau acizi grasi nesaturati, buni pentru scaderea colesterolului si arderea grasimilor depozitate in organism, asa ca daca vreti sa slabiti, includeti in meniu avocado,
Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii