Nautul se pune la inmuiat cu o zi inainte si se fierbe a doua zi.
Avocado se curata si se taie bucati, se stropeste imediat cu zeama de lime.
Intr-un blender punem nautul, avocado, patrunjelul, uleiul si putina zeama in care a fiert nautul.
Mixam pana totul devine o pasta.
Daca este prea densa se mai adauga putina zeama in care fiert nautul.
La final se adauga si semintele de negrilica, putina zeama de lime, sare, piper dupa gustul fiecaruia.
Pasta de avocado si naut se serveste pe paine prajita.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii