Ingrediente
Branza de vaca, smantana, ceapa, marar verde, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
5 voturi
Ingrediente
Branza de vaca, smantana, ceapa, marar verde, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
5 voturi
valentina ionita (Chef de cuisine):
Avem retete si gusturi asemanatoare.Aceste cantitati sunt orientative. 250 g branza de vaci proaspata se adauga smantana si putin iaurt 1-2 legaturi marar piper,cimbru,tarhon Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se ompgenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele. Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.
NicoletaC (Chef de cuisine):
Reteta mea este si cu unt, desi si eu o fac de cele mai multe ori fara. Foarte buna.
mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009
O pregatesc si eu.Imi place!
cristina i. (Chef de cuisine) , 18 mai 2009
Asa fac si eu pasta de branza cu un ingredient in plus totusi:pun si putina branza data pe razatoarea mica.
flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009
Arata f. bine. Felicitari
Redusa
10 min
5 voturi
Alexandrina (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2009
Ce bine arata, frumoasa prezentare, Sidy!
Gabriela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2009
Obisnuiesc sa fac pasta de branza cu ceapa, chimion si boia de ardei :) Dar am sa incerc si combinatia aceasta. Suna delicios! Imi place foarte mult si combinatia: urda cu marar.