autor:

Sidy

» » Aperitive

Pasta de branza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
Branza de vaca, smantana, ceapa, marar verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita. Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade pe razatoarea cu ochiuri mici) apoi se pun peste branza faramitata. Se adauga smantana si condimentele. Se amesteca bine se orneaza apoi intr-un bol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Pastã de brânzã cu ierburi aromate

Aveam nevoie de un aperitiv ieftin si rapid, asa cã am încercat aceastã pastã. De obicei o fac

12 voturi    6 comentarii
10 min
Aperitive
Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Aperitiv cu cascaval, sunca si pasta de branza cu oua

Intr-o craticioara puneti la topit uleiul de palmier, adaugati faina si amestecati energic cu telul.

35 voturi    27 comentarii
25 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Avem retete si gusturi asemanatoare.Aceste cantitati sunt orientative. 250 g branza de vaci proaspata se adauga smantana si putin iaurt 1-2 legaturi marar piper,cimbru,tarhon Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se ompgenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele. Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine):

    Reteta mea este si cu unt, desi si eu o fac de cele mai multe ori fara. Foarte buna.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    O pregatesc si eu.Imi place!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Asa fac si eu pasta de branza cu un ingredient in plus totusi:pun si putina branza data pe razatoarea mica.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Arata f. bine. Felicitari

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2009

      Ce bine arata, frumoasa prezentare, Sidy!

    • Fara foto

      Gabriela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2009

      Obisnuiesc sa fac pasta de branza cu ceapa, chimion si boia de ardei :) Dar am sa incerc si combinatia aceasta. Suna delicios! Imi place foarte mult si combinatia: urda cu marar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

O pregatesc si eu.Imi place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Clatite delicioase cu spanac (ideal pentru diabetici)