autor:

Sidy

» » Aperitive

Pasta de branza

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 aprilie 2009

Ingrediente
Branza de vaca, smantana, ceapa, marar verde, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se sfarma bine cu furculita. Ceapa si mararul se toaca marunt( ceapa se poate rade pe razatoarea cu ochiuri mici) apoi se pun peste branza faramitata. Se adauga smantana si condimentele. Se amesteca bine se orneaza apoi intr-un bol.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Stelute cu pasta de branza

Stelute cu pasta de branza

Mixez branza cu celelalte ingrediente pana obtin o pasta omogena, fina.Adaug verdeata. Sfecla curatata,o

14 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza
Pasta de branza dulce cu legume

Pasta de branza dulce cu legume

optional se pot adauga alte legume proaspete se poate face atat cu branza de vaci,telemea etc Pentru

3 voturi    2 comentarii
20 min
Salate diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine):

    Avem retete si gusturi asemanatoare.Aceste cantitati sunt orientative. 250 g branza de vaci proaspata se adauga smantana si putin iaurt 1-2 legaturi marar piper,cimbru,tarhon Branza de vaci proaspata se scurge bine de zer, se amesteca cu smantana si iaurt pana se ompgenizeaza formandu-se o pasta fina.Se amesteca cu mararul tocat fin si condimentele. Cu aceasta pasta puteti umple jumatati de rosii,ardei gras si sa faceti tartine din paine prajita sau biscuiti cu sare crocanti.

  • NicoletaC

    NicoletaC (Chef de cuisine):

    Reteta mea este si cu unt, desi si eu o fac de cele mai multe ori fara. Foarte buna.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 08 iulie 2009

    O pregatesc si eu.Imi place!

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 18 mai 2009

    Asa fac si eu pasta de branza cu un ingredient in plus totusi:pun si putina branza data pe razatoarea mica.

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2009

    Arata f. bine. Felicitari

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2009

      Ce bine arata, frumoasa prezentare, Sidy!

    • Fara foto

      Gabriela (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2009

      Obisnuiesc sa fac pasta de branza cu ceapa, chimion si boia de ardei :) Dar am sa incerc si combinatia aceasta. Suna delicios! Imi place foarte mult si combinatia: urda cu marar.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

10 min

5 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

226 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

O pregatesc si eu.Imi place!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
cascaval pane si cartofi prajiti(2portii)